Ale!

Denise Rudberg

Neljä kertaa kosto

6.90 14.90 

Pokkari norm. 6.90 
Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 14.90 
ISBN: 9789522648969

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 1 / 2018

Sivumäärä: 380

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: Mellan fyra ögon

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Vädla Läroverk on Ruotsin arvostetuin yksityiskoulu, jota rehtori Jane Eden johtaa rautaisin ottein. Kun koulun puheenjohtaja Mikael Celsius murhataan, syyttäjä Marianne Jidhoff ja hänen kollegansa joutuvat arkaluontoisen tapauksen keskelle. Pian käy ilmi, että rehtorilla on ollut salasuhde murhatun miehen kanssa ja hänestä tulee heti pääepäilty.

Onko kaikki todella niin yksinkertaista, vai lymyääkö jotain vielä pahempaa pinnan alla? Marianne Jidhoffin ryhmän on työskenneltävä tehokkaammin kuin koskaa aiemmin.

Denise Rudbergin Marianne Jidhoff -dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa Tukholman seurapiireissä, missä jokaisella on jotakin salattavaa. Neljä kertaa kosto on sarjan neljäs, itsenäinen osa.

Jännittävä dekkari ihastuttavin henkilöhahmoin. Täydellistä lomaviihdettä!
– Allas

Denise Rudberg seisoo omassa viihdegenren luokassaan.
– Sydsvenska Dagbladet

 

Tutustu sarjan muihin osiin:

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Liittolaiset-sarjassa Rudberg tempaa lukijansa ensi kertaa keskelle historiallisten tapahtumien kuohuntaa. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyi kesällä 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neljä kertaa kosto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *