Anni Ahtola, Tiia Forsström & Tommi Paalanen 

Nautinnon aika – Sexpon seksuaalipoliittinen ohjelma

norm. 9.90 25.00 

Normaali norm. 25.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
ISBN: 978-952-351-080-7

Kirjoittaja: Anni Ahtola, Tiia Forsström & Tommi Paalanen 

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Kun Sexpo perustettiin vuonna 1969, oli homoseksuaalisuus laitonta mutta puolison raiskaaminen avioliitossa laillista. Raskauden keskeytystä koskeva lainsäädäntö oli niin tiukka, että laittomia abortteja tehtiin huomattavasti enemmän kuin laillisia. Nämä asiat ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten monin tavoin seksuaalisuus on poliittista.

Nautinnon aika kokoaa Sexpon seksuaalipoliittiset linjaukset yksiin kansiin ja esittää niiden tueksi aineistoa, argumentaatiota ja punnittuja analyyseja. Kirjasta on konkreettista apua poliittisessa strategiatyöskentelyssä ja päätöksenteossa. Se tarjoaa tuoreinta tietoa moniin ajankohtaisiin aiheisiin transsukupuolisuudesta nuorten seksuaalioikeuksiin.

Kirjoittajat nostavat esille myös suomalaisen seksuaalipolitiikan keskeisimpiä haasteita. Miten turvata kehitysvammaisten seksuaalioikeudet? Miten seksuaalinen haluttomuus tulisi kohdata terveydenhuollossa? Kirja tarjoaa erinomaisia vastauksia näihin ja moniin muihin polttaviin kysymyksiin.

Anni Ahtola on seksologi ja yhteiskuntatieteilijä, joka tekee töitä seksuaalirikosten ennaltaehkäisyn parissa. Sexpon puheenjohtaja Tiia Forsström on seksuaalisuuden moniosaaja: auktorisoitu seksuaalineuvoja, kouluttaja, tietokirjailija ja seksialan yrittäjä. Tommi Paalanen on filosofi, seksuaalieetikko ja Sexpon toiminnanjohtaja, jota kiinnostaa erityisesti myönteisen seksuaalikulttuurin edistäminen. Sexpo on seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden johtava suomalainen asiantuntija.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nautinnon aika – Sexpon seksuaalipoliittinen ohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *