Ale!

Abdel-Ghani Maiche

Muslimi potilaana ja asiakkaana Suomessa

norm. 18.00 
Innon hinta: 9.90 

Tämän oppaan tarkoituksena on jakaa tietoa ja lisätä muslimipotilaiden ja terveydenhuollon henkilökunnan keskinäistä ymmärrystä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-221-9

Kirjoittaja: Abdel-Ghani Maiche

Julkaisuajankohta: 01 / 2013

Sivumäärä: 127

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Tämän oppaan tarkoituksena on jakaa tietoa ja lisätä muslimipotilaiden ja terveydenhuollon henkilökunnan keskinäistä ymmärrystä.

Kirjassa on otettu huomioon ennen muuta Koraanin ja hadithien määräykset sekä ohjeet, jotka kansainvälinen islamilaisen lääketieteen järjestöjen liitto, Maailman terveysjärjestö WHO sekä Lääketieteen tiedejärjestöjen kansainvälinen neuvosto (CIOMS) ovat yhteistyössä laatineet.

Artikkeleita ei löytynyt.
Maiche , Abdel-Ghani

Abdel-Ghani Maïche (s. 1946) on sädehoitoihin ja syöpätauteihin erikoistunut lääkäri. Lääkäriksi Maïche valmistui Pietarin lääketieteellisestä sotilasakatemiasta vuonna 1975. Suomeen hän asettui pysyvästi vuonna 1977 ja väitteli kirurgian lääketieteen tohtoriksi. Hän on toiminut ylilääkärinä Arabiemiraateissa, Lapin keskussairaalassa ja Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Hän on Helsingin yliopiston syöpätautien dosentti, ja tammikuussa 2012 hänet nimitettiin Itä-Suomen yliopiston osa-aikaiseksi syöpätautien ja sädehoidon professoriksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muslimi potilaana ja asiakkaana Suomessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *