Ale!

Anneli Auer

Murhalesken muistelmat

(5 tuotearviota)

5.00 9.90 

Normaali norm. 19.90 
Innon hinta: 5.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 9.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 9.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 978-952-264-667-5

Kirjoittaja: Anneli Auer

Julkaisuajankohta: 9 / 2016

Sivumäärä: 280

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

”Jäin leskeksi joulukuussa 2006 neljän lapsen kanssa ja jouduin samalla mukaan omituiseen murhamysteeriin. Aloin jo ensimmäisenä kesänä kirjoittaa kirjaa siitä, miltä tuntuu rakentaa uutta elämää murhatutkimuksen varjossa ja oletin, että poliisi saisi tekijän kiinni ennen kuin kirjani pääsisi loppuratkaisuun.

Toisin kävi. Jouduin keskelle oikeussalidraamaa, jonka kohteena olinkin minä itse ja joka lopulta johti kaikkien aikojen oikeusteurastukseen. Nyt neljän pitkän ja raskaan oikeudenkäynnin jälkeen minut on todettu syyttömäksi mieheni murhaan, mutta siinä sivussa on rikottu koko elämäni.

Mieheni murhaa on käsitelty mediassa laajasti ja minut on siellä syylliseksi julistettu jo ennen oikeudenkäyntiä. Minä olen elänyt ja hengittänyt siinä viranomaisten ja median kutomassa verkossa, joka on mennyt aina vain pahempaan solmuun aina kun sitä on yritetty avata. Mitä tapahtui? Nyt on aika paljastaa tarinan roistot ja sankarit, tuoda esiin likainen peli kulissien takana ja tehdä samalla paluu takaisin alkujuurille joulukuuhun 2006: kuka murhasi mieheni Jukka S. Lahden?”

”Kirja pitää lukijan otteessaan viimeisiin sivuihin saakka, vaikka se tuleekin laskettua monta kertaa alas, koska tapahtumia, syitä ja seurauksia alkaa väkisinkin miettimään. Vaikka kaikenkaikkiaan onkin ikävää että Auer on päätynyt tälläisen teoksen kirjoittajaksi, on Murhalesken muistelmat on kirjoitettu erittäin taidokkaasti ja lukisin hänen tuotantoaan mieluusti lisää.” Linda Rantanen, Nousu, 8.10. 2016

Lue ensimmäinen luku:

Artikkeleita ei löytynyt.
Auer, Anneli

Anneli Auer valmistui Turun kauppakorkeakoulusta maisteriksi 1995. Hän meni töihin Turun työvoimatoimiston ryhmäpalveluihin ja tutustui siellä tulevaan mieheensä Jukka S. Lahteen. Ensimmäinen tytär syntyi kesällä 1997 ja sen jälkeen parin vuoden välein vielä kolme lasta.

Lasten kotihoidon ja päivähoidon taloudellisen tuen epäsuhdan korjaamiseksi Anneli Auer liittyi kotiäitien asiaa ajavaan ryhmään ja päätyi sitä kautta perustamaan uutta yhdistystä lapsiperheille (Lapsiperheiden etujärjestö ry) ja tekemään yhdistykselle nettisivuja. Myöhemmin hän perusti oman yrityksen ja alkoi toimittaa netissä suosittua lapsiperheille suunnattua Perhekerho-sivustoa.

Auer on jo lapsesta asti ollut kiinnostunut kirjoittamisesta, piirtämisestä, askartelusta, valokuvauksesta ja muusta luovasta toiminnasta, joita hän sai yrittäjänä yhdistää mielenkiintoisella tavalla perhe-elämään aina siihen asti kun hänet vangittiin syksyllä 2009. Sen jälkeen hän on saanut opiskella juridiikkaa kantapään kautta ja soveltaa loogista ja analyyttista ajettelukykyään niin oikeudenkäynteihin kuin niistä kertomiseenkin.

5 arviota tuotteelle Murhalesken muistelmat

 1. raitanenh (varmistettu kirjoittaja)

  Huikea skandaalipaljastus suomalaisen poliisin, syyttäjien ja tuomareiden rikollisuudesta ja valtamedian valheista, jotta syyttömät saadaan oikeusmurhattua.

 2. merja syysmäki (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos. Todella hyvin kirjoitettu, aikataulu ja ahdistus mukaan luettuna.

 3. Liisi Saarelainen

  Hyvin kirjoitettu, todella mielenkiintoinen ja koukuttava. Pistää kyllä miettimään, onko tämä mahdollista Suomessa.

 4. Susku London

  Suosittelen kaikkia Suomen viranomaisia lukemaan tämän kirjan, ja miettimään miten nämä tapahtumat ovat voineet olla mahdollisia? Pyydän myöskin viranomaisia miettimään mitä he itse kukin pystyisivät tekemään asioiden hyväksi?

  Ystävällisin terveisin,
  Susku London
  Syyttömänä tuomitun Anneli Auerin tukijoukot

 5. Anne Kukkonen

  Outo kertomus mikä jättää kaiken avoimeksi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *