Ale!

Aminatta Forna

Muisto rakkaudesta

norm. 32.00 
Innon hinta: 4.90 

Muisto rakkaudesta kutoo yhteen kolmen miehen ja yhden naisen tarinan rakkaudesta, menetyksestä ja tunnustuksesta sisällissodan runtelemassa Sierra Leonessa. Se on riipaiseva kertomus tavallisista ihmisistä epätavallisissa olosuhteissa.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-236-3

Kirjoittaja: Aminatta Forna

Julkaisuajankohta: 09 / 2013

Sivumäärä: 513

Suomentaja: Mirja Hovila

Alkuperäinen nimi: The Memory of Love

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Freetown, Sierra Leone. Maa on toipumassa tuhoisasta sisällissodasta ja sen kansa jakaa keskenään tuskallisten salaisuuksien taakan. Pääkaupungin sairaalassa Kai, nuori ja lahjakas kirurgi, työskentelee ahkerasti pitääkseen omia demonejaan loitolla. Hän tapaa brittiläisen psykologin, Adrianin, joka haluaa sinnikkäästi auttaa potilaitaan kohtaamaan traumansa. Vanha professori Elias Cole on poikkeus potilaiden joukossa: hän haluaa kertoa elämäntarinansa Adrianille. Elias kertoo myös naisesta, joka sitoo Adrianin ja Kain yhteen odottamattomalla tavalla.

Kirurgin ja psykologin kokemukset haavoittuneessa maassa sekä Eliaksen testamentti ajavat vähitellen kohtaamaan kipeät uhraukset, joita he kaikki ovat joutuneet tekemään. Muisto rakkaudesta kutoo yhteen kolmen miehen ja yhden naisen tarinan rakkaudesta, menetyksestä ja tunnustuksesta. Se on riipaiseva kertomus tavallisista ihmisistä epätavallisissa olosuhteissa.

EU-logo

Euroopan unionin Kulttuuri-ohjelman tuella.

Artikkeleita ei löytynyt.
Forna, Aminatta

Aminatta Forna syntyi Skotlannissa ja kasvoi Länsi-Afrikassa. Vuonna 2007 Vanity Fair nimesi hänet yhdeksi Afrikan lupaavimmista nykykirjailijoista. Muisto rakkaudesta valittiin vuoden 2011 Orange Prize for Fiction -shortlistille ja Indie Next -listalle. Se oli ehdolla Euroopan kirjallisuuspalkinnon saajaksi 2013. Aminatta Forna elää Lontoossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muisto rakkaudesta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *