Ale!

Jarmo Stoor

Motelli

4.90 10.00 

Helteinen kesä Kempeleessä. Eritteiden kyllästämässä, viinanhajuisessa motellissa entisen valtatien varrella majailee koko ihmiskirjo. Jarmo Stoorin syvästi inhimillinen romaani on myös räävittömän hauska kirja suomalaisesta yhteiskunnasta.

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 10.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 7.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-399-5

Kirjoittaja: Jarmo Stoor

Julkaisuajankohta: 08 / 2015

Sivumäärä: 256

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Helteinen kesä Kempeleessä. Eritteiden kyllästämässä, viinanhajuisessa motellissa entisen valtatien varrella majailee koko ihmiskirjo. Timo suostuu motellinpitäjäksi kahdentoista kaljan tuiskeessa eikä arvaa mikä häntä odottaa. Tutuiksi tulevat homonatsi Kurmilainen ja hänen miesystävänsä Lempäälä, piskuinen Puutarhatonttumummo, vaitelias pukumies Pirttimaa ja lapsiaan ikävöivä irakilainen Mahtan Naftani, joka ryhtyy nälkälakkoon.

Jarmo Stoorin syvästi inhimillinen romaani on myös räävittömän hauska kirja suomalaisesta yhteiskunnasta. Miten meidän käy?

Motelli on Lapissa syntyneen ja kasvaneen, nykyisin Oulussa asuvan Jarmo Stoorin yhdeksäs teos. Edeltävät omakohtaiset romaanit Sieluhäkki (Into 2013) ja Nokian varjossa (Nispero 2014) herättivät ansaittua huomiota. 2000-luvun alussa Stoor omisti motellin nimeltä Kempeleen moottorimaja.

Musisoitu ote Motellista:
YouTube
Spotify

Pääministeri räppi YouTubessa

Artikkeleita ei löytynyt.
Stoor , Jarmo

Jarmo Stoor on kirjailija, kustantaja, kirjakauppias ja Oulun Tähtitornin kulttuurikahvilan pitäjä. Kirjoittamisen hän kertoo olevan niin intohimo kuin sairaus, joka vaatii jatkuvaa hoitoa.

Motelli (Into 2015) on Lapissa syntyneen ja kasvaneen Jarmo Stoorin yhdeksäs teos. Edeltävät omakohtaiset romaanit Sieluhäkki (Into 2013) ja Nokian varjossa (Nispero 2014) herättivät ansaittua huomiota. 2000-luvun alussa Stoor omisti motellin nimeltä Kempeleen moottorimaja.

Stoor pelaa rugbyä ja harrastaa kilpakädenvääntöä maajoukkuetasolla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jarmo_Stoor

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Motelli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Toki odotin kiinnostavaa kirjaa, mutta mitä sainkaan: inhimillisen ja hauskan teoksen, jota lukiessa nautin täysillä.”  Suomilukee.fi

”Jarmo Stoor osaa pistää oman elämänsä traagiset kiemurat ja oudot käänteet sujuvaksi fiktioksi. Pentti Stranius, Kansan Uutiset, 29.8.2015

YLE 5.11.2013

Sateenvarjoton-blogi 10.10.2015

Suomi lukee -blogi

Kaltio kirja-arvio