Ale!

Saara Henriksson

Moby Doll

5.00 20.00 

Romaani, jossa mies etsii naista ja nainen etsii valasta.

Normaali norm. 20.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 5.00 
ISBN: 978-952-264-050-5

Kirjoittaja: Saara Henriksson

Julkaisuajankohta: 03 / 2011

Sivumäärä: 192

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Romaani, jossa mies etsii naista ja nainen etsii valasta.

Musiikissa on kyse ajasta, kahden sävelen matkasta toiseen. Nuori musiikinopiskelija Jenny jäljittää lapsuudessaan kuulemaansa sävelmää Norjan Jäämerelle, valaiden pariin. Häntä seuraa matkalle Jokke, virkamies ja järjestöjyrä, jonka kanssa Jennyllä on ollut lyhyt suhde vuosia aikaisemmin. Etsinnässä heitä auttaa Hope, Narvikiin muuttanut biologi, joka tutkii valaiden kieltä.

Moby Doll kertoo saavuttamattoman kohteen metsästyksestä mutta myös kommunikaation mahdollisuudesta ja musiikin voimasta. Valaiden laulusta Jenny etsii vastausta jo lapsena esittämäänsä kysymykseen. Romaani kertoo myös ihmisten ja valaiden suhteesta kautta aikojen.

Esikoisteos.

Moby Doll Facebookissa

Artikkeleita ei löytynyt.
Saara Henrikssonin kuva

Saara Henriksson (s. 1981) on tamperelainen kirjailija. Hänen esikoisromaaninsa Moby Doll (2011) keräsi kiitosta kunnianhimoisella teemojen yhdistelyllä sekä taitavalla kerronnalla. Henrikssonilta on myös julkaistu useita novelleja lehdissä ja antologioissa. Hänen novellinsa ”Muurit” on mukana kokoelmassa Kesä Rynkyn kanssa (Into Kustannus 2011).

Henriksson on valmistunut Turun yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineena poliittinen historia. Hän on käynyt Viita-akatemian kolmivuotisen kirjoittajakoulun. Henriksson asuu Tampereella miehen ja lapsen kanssa. Hän on mukana usean vapaan kulttuuriryhmän toiminnassa sekä harrastaa muun muassa tanssia, science fiction -kulttuuria ja pianonsoittoa.

Saara Henrikssonin blogi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moby Doll”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *