Ale!

Risto Isomäki

Miten Suomi pysäyttää ilmaston­muutoksen

16.90 21.90 

Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (EPUB) norm. 18.90 
Innon hinta: 16.90 
ISBN: 9789523511187

Kirjoittaja: Risto Isomäki

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Miten Suomi voi auttaa koko maailmaa vähentämään päästöjään ja tulla kansainväliseksi sankariksi? Risto Isomäki käy läpi kymmeniä suomalaisten yhtiöiden, tutkimuslaitosten ja kansalaisjärjestöjen jo käynnissä olevia hankkeita, joista monilla voi olla maailmanlaajuista merkitystä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Hankkeita yhdistää se, että niitä voi tukea hyväksymättä, että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on totta. Riittää kun uskoo, että suuri osa maailman ihmisistä pitää ongelmaa totena ja että kansainväliset ilmastosopimusneuvottelut ovat oikeasti olemassa. Lisäksi Isomäki tuo esiin useita kiinnostavia mahdollisuuksia, joihin suomalaiset eivät ole vielä tarttuneet, mutta jotka voisivat pienentää sekä Suomen että muiden maiden hiilipäästöjä ja samalla parantaa Suomen omaa työllisyyttä.

Isomäki , Risto

Risto Isomäki (s. 1961) on laaja-alainen ja arvostettu kirjailija, kolumnisti ja ympäristöaktivisti. Hän on julkaissut yli 20 romaania ja tietokirjaa. Sarasvatin hiekkaa (Tammi 2005) oli Finlandia-ehdokas ja voitti Tähtivaeltaja- ja Kiitos kirjasta -palkinnot. Romaanista tehty sarjakuva voitti Sarjakuva-Finlandian. Isomäen kirjoja on käännetty lähes 20 kielelle, ja hänelle on myönnetty myös European Science Fiction Associationin palkinto.

Risto Isomäki is a science fiction and science writer and an environmental activist. Isomäki has written four novels and eight non-fiction books about climate change, including two about trees and global warming. His books have been published in fourteen South Asian and European languages.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miten Suomi pysäyttää ilmaston­muutoksen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Isomäki on ilmiömäisen paneutuva asianiilo ja innostuja. Hän esittelee uudessa kirjassaan tekoja ja tekniikoita, joilla Suomi voisi kutistaa merkittävästi koko maailman hiilidioksidipäästöjä. Ja ottaa samalla massit kotiin.”
Helsingin Sanomat, 13.6.2019

“Lukekaa Risto Isomäen tuore kirja Miten Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen. Jo kirjan esipuhe on oivaltavampi kuin muu kotimainen ilmastonmuutoskeskustelu yhteensä. Kirja esittelee innostavan liudan innovaatioita ja tekniikoita siitä, miten Suomesta voi tulla ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun johtava maa.
Aamulehti, 15.7.2019

“Kirja ravistelee ja patistelee lukijaansa havahtumaan niin ilmastonmuutoksen uhkiin kuin uusien ilmastoystävällisempien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.”
Kirjavinkit, 5.7.2019

“Risto Isomäen Miten Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen on ajankohtainen, asiantunteva ja hauskakin tietokirja siitä, miksi Suomen ei kannata työntää päätä pensaaseen ilmastokriisissä ja väittää, ettei näin pienen maan toimilla ole vaikutusta mihinkään.”
Apu, 14.6.2019

“Tieto ja toivo ovat parhaita lääkkeitä varsinkin nuorison ilmastoahdistukseen. Tästä kirjasta ei todellakaan puutu kumpaakaan, ja toivottavasti ne tarttuvat meistä moneen. Tämä opus kävisi vaikka tenttikirjaksi.”
Turun Sanomat, 17.6.2019

“Uusin tiedekirja tästä aiheesta pyrkii vastaamaan
kunnianhimoista otsikkoaan esittelemällä projekteja ja mahdollisuuksia, joista Suomessa parhaillaan
tehdään tuotekehitystä tai perustutkimusta tai joista
yrityksillämme ja yliopistoillamme on jo merkittäviä tuloksia ja tietotaitoa.”
Mensalainen 4/2019

Risto Isomäen Miten Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen osoittautui koukuttavaksi ja jos ei aivan rauhoittavaksi niin ainakin toivoa herättäväksi kirjaksi. Tässä teoksessa Isomäki lähestyy ilmastonmuutosta edistäviä ongelmia ratkaisukeskeisesti. Moniin ongelmakohtiin on Isomäen näkemyksen mukaan jo olemassa tai ainakin hyvää vauhtia kehitteillä teknologiaa ja suhteellisen helposti hyödynnettävää tietoa. Paljon on tehtävissä, eikä vielä ole aivan liian myöhäistä.”
Kirjojen keskellä -kirjablogi, 9.8.2019

Risto Isomäen Miten Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen on hyvin tärkeä ja silmiä avaava kirja koko maapallon ilmastonsuojelussa. Yksityiskohtaisin esimerkein kirjoittaja kertoo erilaisista mahdollisuuksista, joita meillä vielä on käytettävissä. Työt pitää vain aloittaa heti.”
Koti-Lappi, 15.8.2019