Ale!

Hannele Richert

Mitä sä täällä teet?

norm. 27.00 
Innon hinta: 19.90 

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-694-1

Kirjoittaja: Hannele Richert

Julkaisuajankohta: 05 / 2016

Sivumäärä: 136

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä sä täällä teet? Tarinoita maahantulosta

Ajankohtainen sarjakuvakirja maahanmuuttajista ja heidän tarinoistaan. Kun tutustumme ihmiseen, jonka nimi, olemus tai puhetapa vihjaa vierasmaalaisuudesta, uteliaisuutemme herää ja mietimme hänen tarinaansa: miten hän on päätynyt Suomeen. ”Mitä sä täällä teet?” kuulostaa kuitenkin kysymyksenä kömpelöltä, tylyltäkin. Tässä sarjakuva-antologiassa viisitoista eri puolilta maailmaa Suomeen tullutta eri-ikäistä ihmistä vastaa kysymykseen ja kertoo kokemuksestaan maahanmuuttajana.

Jokaisella tarinankertojalla on visuaalisesti oma ”ääni”. Erilaiset kertomukset näyttävät rinnakkain esitettyinä poikkileikkauksen siitä, miten lähtömaa, matkalla kohdatut ihmiset ja puhdas sattuma vaikuttavat matkantekoon.

Sarjakuvien välissä on ytimekkäitä, kuvitettuja tietoiskuja aiheeseen liittyen. Niiden tehtävänä on selkeyttää käsitteitä ja näyttää, miten poliittiset päätökset ja kansainväliset sopimukset määrittävät maata vaihtavien ihmisten kohtalon. Lopputulos on yhtä aikaa jännittävä, ahdistava, hauska ja valaiseva.

Kirjan sarjakuvataiteilijat ovat Mari Ahokoivu, Warda Ahmed, Henri Gylander, Filippa Hella, Olli ”Hillo” Hietala, Otso Höglund, Antti Kyrö, Reetta Laitinen, Annukka Mäkijärvi, Milla Paloniemi, Henna Räsänen, Julia Stein, Aino Sutinen, Tuukka Teponoja ja Suvi Tirronen.

Artikkeleita ei löytynyt.

Hannele Richert on toimittanut kirjan Mitä sä täällä teet? Kirja on ajankohtainen sarjakuvakirja maahanmuuttajista ja sen sarjakuvataiteilijat ovat Mari Ahokoivu, Warda Ahmed, Henri Gylander, Filippa Hella, Olli ”Hillo” Hietala, Otso Höglund, Antti Kyrö, Reetta Laitinen, Annukka Mäkijärvi, Milla Paloniemi, Henna Räsänen, Julia Stein, Aino Sutinen, Tuukka Teponoja ja Suvi Tirronen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitä sä täällä teet?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *