Ale!

Esko Seppänen

Mistä Suomi vaikenee?

4.90 5.00 

Taloustuntija ja poliitikko Esko Seppänen kertoo mistä Suomi vaikenee. Kyytiä saavat kaikki yksityiset ja julkiset instituutiot, joille on edullista, että niiden asioista vaietaan. Kolmas päivitetty painos!

Normaali 24.90  5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 4.90 
ISBN: 978-952-264-529-6

Kirjoittaja: Esko Seppänen

Julkaisuajankohta: 02 / 2016

Sivumäärä: 288

Kansi: Tex Hänninen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Taloustuntija, poliitikko ja entinen Suomen Pankin pankkivaltuutettu avaa tietonsa ja kokemuksensa lukijalle virkistävän vauhdikkaasti. Hän arvostelee kirjassaan demokraattisen päätöksenteon ulottumattomiin jäävää Euroopan Keskuspankkia ja sen haarakonttorin asemaan joutunutta Suomen Pankkia. Niiden rahapolitiikka palvelee ennen kaikkea maailman merkittävintä rikollisjärjestöä: pankkimafiaa. Ihmisille puolestaan annetaan keppikuritusta sisäisen devalvaation politiikalla. Se tukahduttaa taloudellisen kasvun lähes kaikissa muissa Emu-maissa paitsi Saksassa.

Suomi on sadan vuoden ajan ollut tottelevainen Saksan seisoja ja sittemmin noussut Saksan merkittävimmäksi EU-liittolaiseksi. Kirjan aiheena onkin Suomen ja Saksan satavuotinen yhteistyö jääkäreistä EU-liittolaisiksi. Käsitellyiksi tulevat myös Naton isäntämaasopimus, EU:n jäsenmaksut ja ylisuuret maataloustuet, tietovuodot ja Supon ja Stasin salaisuudet.

Esko Seppänen päivittää myös Suomen rikkaiden listan ajantasalle. Ja antaa iloisesti palaa. Kyytiä saavat kaikki yksityiset ja julkiset instituutiot, joille on edullista että niiden asioista vaietaan julkisessa keskustelussa.

Esko Seppänen on tullut tunnetuksi vasemmiston ääniharavana ja humaanina toisinajattelijana. Tämä helsinkiläistynyt oululainen on kirjoittanut 27 tietokirjaa. Monet muistavat Seppäsen edelleen räväkkänä taloustoimittajana, joka sai työstään kaksi valtion tiedonjulkistamispalkintoa. Hän oli Euroopan parlamentin jäsen 1996–2009.

Seppänen sai kirjastaan Urho Kekkosen 70-vuotisjuhlasäätiön tunnustuspalkinnon.  Säätiön mukaan ”Esko Seppänen ottaa kirjassaan esille poliittisia ja taloudellisia ratkaisuja, joiden perusteet ovat hänen näkemyksensä mukaan tulleet julkisuudessa puutteellisesti selvitetyiksi. Hän antaa lukijoille uudenlaista informaatiota asioiden taustoista ja päätöksenteon prosesseista unohtamatta Suomen ulkopolitiikan historiallista taustaa. Erityisen merkityksellisiksi hän nostaa Suomen ulkopolitiikan kannalta EU-jäsenyyteen ja euroon liittyvien päätösten ulottuvuudet, Naton kanssa tehdyn isäntämaasopimuksen osana Nato-kumppanuutta sekä keskustelun Nato-jäsenyydestä. Seppäsen tietomäärä on vakuuttava. Hän käsittelee myös päätöksiin liittyviä lainsäädännöllisiä kysymyksiä.”

Hannu Taanila haastattelee Esko Seppästä Helsingin kirjamessuilla. YLE, Areena, 29.10.2016

Artikkeleita ei löytynyt.
Seppänen , Esko

Esko Seppänen on tullut tunnetuksi vasemmiston ääniharavana ja humaanina toisinajattelijana jopa oman puolueensa sisällä. Tämä helsinkiläistynyt oululainen on kirjoittanut 27 tietokirjaa. Monet muistavat Seppäsen edelleen räväkkänä taloustoimittajana, joka sai työstään kaksi valtion tiedonjulkistamispalkintoa. Hän oli Euroopan parlamentin jäsen 1996-2009.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mistä Suomi vaikenee?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *