Ale!

Conchita Wurst

Minä, Conchita – We are Unstoppable

(2 tuotearviota)

norm. 24.00 
Innon hinta: 5.00 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-540-1

Kirjoittaja: Conchita Wurst

Julkaisuajankohta: 04 / 2016

Sivumäärä: 210

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Thomas Neuwirth, joka tunnetaan paremmin nimellä Conchita Wurst, säväytti vuonna 2014 miljoonia Euroviisu-faneja ympäri Euroopan. Upeaksi naiseksi pukeutunut parrakas laulaja voitti viisut kappaleella ”Rise Like a Phoenix”. Menestys herätti paitsi haltioitunutta innostusta myös vastalauseita ja tappouhkauksia.

Parrakkaan drag queenin sanat voiton hetkellä, ”Meitä ei voi pysäyttää”, oli piikki homofobiselle Venäjälle ja Itä-Euroopalle. Conchita Wurstin suosio ei kuitenkaan rajoitu sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin. Hän on levyttävä ja maailmaa kiertävä artisti, malli ja kulttuuri-ikoni. Hänen lahjakkuuttaan ja rohkeuttaan ihailevat kuuluisuudet Elton Johnista Cheriin ja Karl Lagerfeldiin.

Kirjassaan Conchita Wurst kertoo ensi kertaa lapsuudestaan ja suhteestaan vanhempiinsa mutta myös kokemastaan voimakkaasta syrjinnästä. Miten Tom Neuwirthista tuli Conchita Wurst? Minä, Conchita on tarina itävaltalaisesta maalaispojasta, joka vaikeuksista huolimatta tiesi tulevansa tähdeksi.

Itävallassa yli 35 000 nidettä myynyt kirja sisältää ennen julkaisemattomia valokuvia ja Jean Paul Gaultierin esipuheen. Kirja on käännetty englanniksi, ranskaksi, italiaksi, portugaliksi ja ruotsiksi.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

2 arviota tuotteelle Minä, Conchita – We are Unstoppable

 1. Kukka-Maaria Kortesluoma

  ”Conchitan merkitystä suvaitsevaisuuden airuena ei sovi vähätellä. Conchita on älykäs ja ajatteleva ihminen, ja hyvällä asialla. Hän itsekin kutsuu itseään artistin ohella aktivistiksi. Kirja on eräänlainen osoitus siitä, että kuka tahansa voi lujalla työllä saavuttaa unelmansa, ja parasta mitä se voi lukijalleen antaa on rohkeutta ja toivoa.”
  Viisukuppila, 29.4.1016

 2. You are unstoppable!

  Conchitan tarina on kiehtova kasvutarina oman unelman määrätietoisesta toteuttamisesta. Kirja tarjoaa kurkistuksen nuoren lahjakkaan artistin taustoihin ja vielä uuteen elämään parrasvalojen loisteessa Euroviisuvoiton jälkeen.

  Conchita on lumoava yhdistelmä herkkyyttä ja vahvuutta, haavoittuvuutta ja periksiantamattomuutta, omanlaistaan kauneutta sekä uskomatonta lahjakkuutta ja sinnikkyyttä. Vaikka hänen tarinansa on ainutlaatuinen, siihen on merkillisen helppo samaistua aivan eri lähtökohdista.

  Innon suomenkielinen painos on laadukas ja kuvaliite yhtä muhkea kuin originaalissa. Suosittelut!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *