Ale!

Tuija Sorjanen & Annina Vainio 

Millenniaalit – Uuden vuosituhannen tekijät

norm. 29.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510715

Kirjoittaja: Tuija Sorjanen & Annina Vainio 

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 220

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Miten toteuttaa unelmansa maailmassa, jonka ainoa varma asia on jatkuva epävarmuus? Tervetuloa millenniaalien, 1980–1990-luvuilla syntyneiden nuorten aikuisten maailmaan.

Edellisten sukupolvien turvallinen elämäntapa on muuttunut millenniaalien maailmassa säännöstä poikkeukseksi. Lyhytikäiset parisuhteet, työn epävarmuus ja huoli tulevasta ovat nuorille aikuisille uusi normaali. Millaista maailmaa tuo sukupolvi haluaa ja voi rakentaa?

Millenniaalit-kirja tarjoaa kiehtovan katsauksen siihen yhteiskuntaan ja tulevaisuuteen, jossa nuoret aikuiset elävät. Teos perustuu tavallisten millenniaalien haastatteluihin sekä Koneen Säätiön rahoittamaan Tampereen yliopiston Jako kahteen? -projektin tutkimustyöhön. Haastateltavina on myös joukko millenniaalisukupolven vahvimpia ääniä. Muun muassa koreografi, Sonya Lindfors, palkittu runoilija Susinukke Kosola, demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi ja trap-artisti Wille Hyvönen

Kirjoittajat Tuija Sorjanen ja Annina Vainio ovat 1980-luvun lopussa syntyneitä journalisteja ja tietokirjailijoita, joita teoksen teemat koskettavat omakohtaisesti. He ovat kumpikin olleet Tieto-Finlandia-ehdokkaina Marimekko-kirjallaan ja mukana kirjoittamassa Wahlroosin elämäkertaa.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Millenniaalit – Uuden vuosituhannen tekijät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.