Ale!

Työryhmä 

Meidän Kallio – Ei päivää ilman Elantoa

Arvio 1.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

norm. 32.00  26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510708

Kirjoittaja: Työryhmä 

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 320

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

1940–70-lukujen Kallio oli erityislaatuinen mesta. Se piti sisällään kaiken, mitä sen ajan lapset kaipasivat ja osasivat vaatia.

Meidän Kallio -kirjaan on kerätty tarinoita ja valokuvia noin sadalta kalliolaiselta. Tarinat keskittyvät Elannon henkilökunnan suurimpiin asuintaloihin osoitteissa Viides linja 4 ja Neljäs linja 3–5, joissa oli yhteensä 285 asuntoa. Isoilla piha-alueilla oli loistavat leikkimahdollisuudet, unohtamatta ”Rauskia” eli vuoden 1944 pommituksissa tuhoutunutta rauniotonttia Hämeentien ja Neljännen linjan kulmauksessa. Mestoilla sijaitsivat myös Elannon autohallit ja korjaamot, vulkaamo ja sepän paja, Apinatalo ja Vihris sekä elokuvateatteri Arina.

No post found

1 arvio tuotteelle Meidän Kallio – Ei päivää ilman Elantoa

 1. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  Timo Noko

  Huomasin että käytätte mun leijasta otettua ilmakuvaa Kalliosta ilman asianmukaista kreditointia. Siis Facebookissa. Toivottavasti samaa ei tapahdu kirjassa.

  • Camilla Gabrielsson

   Kiitos viestistäsi!

   Niinpäs näkyy tapahtuneen. Korjaamme asian heti ja laitamme kuvaan kreditoinnin nimellänne. Kirjassa tuota kuvaa ei ole käytetty. Pahoittelemme asiasta koitunutta mielipahaa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Kirjan parasta antia on minusta hieno ajankuva tuon ajan lasten elämästä. Tarinat polveilevat moneen suuntaan, ja kertovat leikeistä ja hurjistakin kolttosista. Elannon henkilökunnan talojen lasten muistot ansaitsivat tulla muistiinmerkityiksi.”
Kirja vieköön -blogi, 8.3.2019

“Parhaimmillaan kirjan sivuilta huokuu hienoa ajankuvaa työläiskaupunginosan lasten elämästä. Kaikenkaikkiaan kirja on aiheesta kiinnostuneelle melkoinen tarinoiden aarrearkku.”
MTV, 11.2.2019

“Hieno kirja Kallion lapsista!”
Kallio-lehti, Nro 2