Ale!

Työryhmä 

Meidän Kallio – Ei päivää ilman Elantoa

(1 tuotearvio)

norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510708

Kirjoittaja: Työryhmä 

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 320

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

1940–70-lukujen Kallio oli erityislaatuinen mesta. Se piti sisällään kaiken, mitä sen ajan lapset kaipasivat ja osasivat vaatia.

Meidän Kallio -kirjaan on kerätty tarinoita ja valokuvia noin sadalta kalliolaiselta. Tarinat keskittyvät Elannon henkilökunnan suurimpiin asuintaloihin osoitteissa Viides linja 4 ja Neljäs linja 3–5, joissa oli yhteensä 285 asuntoa. Isoilla piha-alueilla oli loistavat leikkimahdollisuudet, unohtamatta ”Rauskia” eli vuoden 1944 pommituksissa tuhoutunutta rauniotonttia Hämeentien ja Neljännen linjan kulmauksessa. Mestoilla sijaitsivat myös Elannon autohallit ja korjaamot, vulkaamo ja sepän paja, Apinatalo ja Vihris sekä elokuvateatteri Arina.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

1 arvio tuotteelle Meidän Kallio – Ei päivää ilman Elantoa

 1. Timo Noko

  Huomasin että käytätte mun leijasta otettua ilmakuvaa Kalliosta ilman asianmukaista kreditointia. Siis Facebookissa. Toivottavasti samaa ei tapahdu kirjassa.

  • Camilla Gabrielsson

   Kiitos viestistäsi!

   Niinpäs näkyy tapahtuneen. Korjaamme asian heti ja laitamme kuvaan kreditoinnin nimellänne. Kirjassa tuota kuvaa ei ole käytetty. Pahoittelemme asiasta koitunutta mielipahaa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Meidän Kallio -kirjalla ei ole yhtä ja ammattimaista tekijää, vaan kirjan ovat tehneet vanhemman  polven kalliolaiset itse. Kirjan työryhmä on koonnut tarinoita ja valokuvia noin sadalta kalliolaiselta. Aikajänne kulkee 1940-luvulta 2000-luvulle, ja lukija näkee miten aika on muuttanut Kalliota ja sen asukkeja ja miten suuren maailman mullistukset rock-musiikista globaaliin markkinatalouteen heijastuvat tähän työläiskaupunginosaan.”
Demokraatti, 18.4.2019

”Kirjan parasta antia on minusta hieno ajankuva tuon ajan lasten elämästä. Tarinat polveilevat moneen suuntaan, ja kertovat leikeistä ja hurjistakin kolttosista. Elannon henkilökunnan talojen lasten muistot ansaitsivat tulla muistiinmerkityiksi.”
Kirja vieköön -blogi, 8.3.2019

”Parhaimmillaan kirjan sivuilta huokuu hienoa ajankuvaa työläiskaupunginosan lasten elämästä. Kaikenkaikkiaan kirja on aiheesta kiinnostuneelle melkoinen tarinoiden aarrearkku.”
MTV, 11.2.2019

”Hieno kirja Kallion lapsista!”
Kallio-lehti, Nro 2