Ale!

Johanna Pohjola

Mate – Etelä-Amerikan voimajuoma

norm. 35.00 
Innon hinta: 15.90 

Suomen ensimmäinen matekirja sisältää hauskaa tietoa ja vinkkejä niin aloitteleville kuin kokeneillekin matenjuojille. Upeasti kuvitettu tietokirja vie lukijan elämysmatkalle Etelä-Amerikkaan ja opastaa maten kulttuuriin.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-258-5

Kirjoittaja: Johanna Pohjola

Julkaisuajankohta: 10 / 2013

Sivumäärä: 192

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mate on mainio juoma, jonka suosio Suomessa kasvaa. Se piristää kahvia lempeämmin, tukee laihdutusta ja sisältää enemmän antioksidantteja kuin vihreä tee tai punaviini. Etelä-Amerikassa mate on sosiaalinen ja kiireetön elämäntapa. Se oli intiaanien pyhä luonnontuote ja Che Guevaran lempijuoma, joka kolahti myös suomalaisiin siirtolaisiin 1900-luvun alussa.

Suomen ensimmäinen matekirja sisältää hauskaa tietoa ja vinkkejä niin aloitteleville kuin kokeneillekin matenjuojille. Upeasti kuvitettu tietokirja vie lukijan elämysmatkalle Etelä-Amerikkaan ja opastaa maten kulttuuriin. Miten valmistat herkullisen maten? Miten vältät tyypilliset juontivirheet? Miksi mate on juojilleen niin rakas?

Artikkeleita ei löytynyt.
Pohjola , Johanna

Johanna Pohjola, VTM, on Etelä-Amerikkaan erikoistunut toimittaja. Hän on asunut Argentiinassa, tehnyt antropologian gradunsa matesta ja juonut sitä satoja litroja. Pohjola työskentelee parhaillaan Journalisti-lehden toimittajana

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mate – Etelä-Amerikan voimajuoma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *