Ale!

Alpo Suhonen & Risto Pakarinen 

Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia

norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511484

Kirjoittaja: Alpo Suhonen & Risto Pakarinen 

Julkaisuajankohta: 4 / 2020

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia ilmestyy 22.4. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus saada kirja omaksesi signeerattuna ja kotiin toimitettuna. Mikäli teet tilauksesi ennen 12.4., saat kirjasta 30 % alennuksen koodilla KOTONA. Kirja toimitetaan postitse heti sen ilmestyttyä. Toimi heti!

Kolmeen otteeseen Vuoden Valmentajaksi valittu Markku Kanerva on enemmän kuin jalkapallovalmentaja. Hän on omaperäinen ajattelija ja uuden kulttuurin rakentaja.

Kun luokanopettaja Markku Kanerva otti ohjat Suomen jalkapallomaajoukkueesta, harva uskoi menestykseen. Jari Litmasen ja Sami Hyypiän aika oli ohi, ja suomalainen jalkapallo oli hukassa. Kanerva johdatti ensimmäistä kertaa historiassa Suomen maajoukkueen jalkapallon EM-lopputurnaukseen – nuorten maajoukkueen Kanerva luotsasi sinne jo vuonna 2009.

Legendaarinen jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen otti tehtäväkseen selvittää Markku Kanervan salaisuuden. Suhonen seurasi Kanervan työtä puolen vuoden ajan harjoituksissa ja otteluissa Suomessa ja ulkomailla sekä haastatteli häntä ja hänen lähipiiriään syvällisesti ja moniulotteisesti. Tuloksena on Alpo Suhosen ja tunnetun urheilutoimittajan, kirjailija Risto Pakarisen kirjoittama viisas ja viihdyttävä menestysteos.

Mikä on Markku Kanervan suuri oivallus? Miten syntyivät hänen keskeiset ajatuksensa ihmisestä, voittamisesta, johtamisesta ja pelaamisesta?

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Legendaarinen kiekkomies Alpo Suhonen kirjoittaa legendaarisesta jalkapallovalmentajasta. Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia on ehkä pakko lukea.”
Kulttuuritoimitus, 5.1.2020