Peter Culshaw

Manu Chao – Maailman kiertäjä

norm. 34.00 

Yksi kiehtovimmista musiikkielämäkerroista. Ensimmäinen suomeksi ilmestynyt kirja Manu Chaosta seuraa espanjalais-ranskalaisen supertähden jälkiä Pariisin
vaihtoehtopiireistä räjähtävään suosioon.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-353-7

Kirjoittaja: Peter Culshaw

Julkaisuajankohta: 03 / 2015

Sivumäärä: 328

Suomentaja: J. Pekka Mäkelä

Alkuperäinen nimi: Clandestino: In Search of Manu Chao

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Manu Chao myy levyillään miljoonia mutta nukkuu mieluummin ystävien lattioilla kuin viiden tähden hotelleissa. Hän on aktivisti ja erakko, joka kuitenkin esiintyy 100 000 hengen stadionyleisöille. Mikä oli Mano Negra -bändin tie Pariisin vaihtoehtopiireistä räjähtävään suosioon? Miksi Manu Chao neuvotteli Kolumbiassa sissien ja huumejengien kanssa? Miten baariin astunut lehmä vaikutti Manu Chaon soolouraan?

Toimittaja Peter Culshaw seuraa espanjalais-ranskalaisen supertähden jälkiä Ranskasta ja Espanjasta Meksikoon, Argentiinaan ja Länsi-Saharan pakolaisleirille. Seurauksena on yksi kaikkien aikojen kiehtovimmista musiikkielämäkerroista.

Artikkeleita ei löytynyt.
Culshaw , Peter

Peter Culshawia on kuvattu ”maailman­musiikin Indiana Jonesiksi”. Hän on työskennellyt Observerille, Telegraphille ja BBC Radiolle ja levyttänyt Buena Vista Social Clubin jäsenten ja Bollywood-orkesterien kanssa. Manu Chao – Maailman kiertäjä on hänen ensimmäinen kirjansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Manu Chao – Maailman kiertäjä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *