Ale!

Peter Culshaw

Manu Chao – Maailman kiertäjä

norm. 34.00 
Innon hinta: 9.90 

Yksi kiehtovimmista musiikkielämäkerroista. Ensimmäinen suomeksi ilmestynyt kirja Manu Chaosta seuraa espanjalais-ranskalaisen supertähden jälkiä Pariisin
vaihtoehtopiireistä räjähtävään suosioon.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-353-7

Kirjoittaja: Peter Culshaw

Julkaisuajankohta: 03 / 2015

Sivumäärä: 328

Suomentaja: J. Pekka Mäkelä

Alkuperäinen nimi: Clandestino: In Search of Manu Chao

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Manu Chao myy levyillään miljoonia mutta nukkuu mieluummin ystävien lattioilla kuin viiden tähden hotelleissa. Hän on aktivisti ja erakko, joka kuitenkin esiintyy 100 000 hengen stadionyleisöille. Mikä oli Mano Negra -bändin tie Pariisin vaihtoehtopiireistä räjähtävään suosioon? Miksi Manu Chao neuvotteli Kolumbiassa sissien ja huumejengien kanssa? Miten baariin astunut lehmä vaikutti Manu Chaon soolouraan?

Toimittaja Peter Culshaw seuraa espanjalais-ranskalaisen supertähden jälkiä Ranskasta ja Espanjasta Meksikoon, Argentiinaan ja Länsi-Saharan pakolaisleirille. Seurauksena on yksi kaikkien aikojen kiehtovimmista musiikkielämäkerroista.

Artikkeleita ei löytynyt.
Culshaw , Peter

Peter Culshawia on kuvattu ”maailman­musiikin Indiana Jonesiksi”. Hän on työskennellyt Observerille, Telegraphille ja BBC Radiolle ja levyttänyt Buena Vista Social Clubin jäsenten ja Bollywood-orkesterien kanssa. Manu Chao – Maailman kiertäjä on hänen ensimmäinen kirjansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Manu Chao – Maailman kiertäjä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Espanjalais-ranskalaisen muusikon elämäkerrallisessa kirjassa kerrotaan ensimmäistä kertaa suomeksi maailmanmusiikin supertähden elämästä aina Pariisin vaihtoehtomusiikkipiireistä maailmanluokan artistiksi, joka edelleen yöpyy mielummin ystävien lattioilla kuin viiden tähden hotellissa. Kirja on kiehtova musiikkielämänkerta, joka sopii jokaisen reppureissaajan matkalukemiseksi.”  Rantapallo, 4.8.2015

Manu Chao aloittaa vallankumouksen maaseudulta ja slummeista. Arto Pajukallio, Helsingin Sanomat, 22.7. 2015