Ale!

Halme, Hukkinen, Korppi-Tommola, Linnanen, Liski, Lovio, Lund, Luukkanen, Nokso-Koivisto, Partanen & Wilenius 

Maamme energia

4.90 10.00 

Maailman energiajärjestelmät ovat murroksessa. Tämä kirja kertoo, miten Suomen pitää toimia.

Normaali norm. 24.00 
Innon hinta: 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-457-2

Kirjoittaja: Halme, Hukkinen, Korppi-Tommola, Linnanen, Liski, Lovio, Lund, Luukkanen, Nokso-Koivisto, Partanen & Wilenius 

Julkaisuajankohta: 05 / 2015

Sivumäärä: 150

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

10 professorin kirja Suomen tulevaisuudesta.

Maailman energiajärjestelmät ovat murroksessa. Tämä kirja kertoo, miten Suomen pitää toimia.

Maailma etenee eri suuntaan kuin Suomi. Maassamme ei tällä hetkellä nähdä kokonaisuutta, energian suurta kuvaa. Hukkaammeko tärkeiden työpaikkojen, talouskasvun ja kotimaisen energiaomavaraisuuden mahdollisuudet?

On kyse kokonaisesta paradigman muutoksesta. Kohtalomme ratkaisevat energiatehokkuus, uusiutuva tuotanto ja älyn lisääminen järjestelmiin.

Kirjoittajien esittelyt:

KTT Minna Halme on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

PhD Janne I. Hukkinen on Helsingin yliopiston ympäristöpolitiikan professori.

FT Jouko Korppi-Tommola on Jyväskylän yliopiston fysikaalisen kemian emeritusprofessori, joka on toiminut varadekaanina, Nanotiedekeskuksen johtajana ja ollut uusiutuvan energian opetus- ja tutkimusohjelman perustaja ja johtaja.

KTT, DI Lassi Linnanen on ympäristötalouden ja -johtamisen professori Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

KTT Matti Liski on taloustieteen professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

KTT Raimo Lovio on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ympäristö- ja innovaatiojohtamisen professori ja johtamisen laitoksen johtaja.

TkT Peter Lund on Aalto-yliopiston teknillisen fysiikan professori.

TkT Jyrki Luukkanen työskentelee Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa energia-, ympäristö- ja kehityskysymysten tutkimusjohtajana.

Oskari Nokso-Koivisto on laulutaiteilija.

TkT Jarmo Partanen työskentelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa sähkömarkkinoiden ja sähköverkkojen professuurissa.

VTT Markku Wilenius Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen erityisasiantuntija.

Liski, Virva
FM Virva Liski on vantaalainen historiantutkija, jonka kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti sota- ja sukupuoli- historia ja ihmisen psykologia. Vankileirin selviytyjät on hänen esikoisteoksensa.  Lue lisää..
Jarno Liski (s. 1984) on hämeenlinnalainen vapaa toimittaja. Liski palkittiin vuoden freelancerina vuonna 2016 ja Sananvapauden miekalla joulukuussa 2018. Lue lisää..
KTT Raimo Lovio on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maamme energia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Maamme energia -kirjassa kuvataan vakuuttavasti sitä, kuinka uusiutuva energia on noussut viime vuosina järkevimmäksi tavaksi tuottaa energiaa.”  Lasse Leipola, Vihreä Lanka, 4.6.2015

”Kymmenen energia-alaan, ympäristöön ja yhteiskunnallisiin muutoksiin perehtynyttä professoria on julkaissut pamfletinomaisen, helposti luettavan ja kiireiselle ihmiselle perustietoa jakavan kirjan Maamme energia.” Janne Hopsu, MTV, 2.7.2015

”Kirjassa huomautetaan, että kansalliset verovaroista peräisin olevat merkittävät uusiutuvan energiateknologian investointimme menevät osittain hukkaan. Jäykkä energiajärjestelmämme estää kaupallistumisen hyödyt ja kotimarkkinoiden syntymisen.” Teemu Saintola, Kansan Uutiset, 22.5.2015

Kymmenen professoria ruoskii pamfletissa Suomen energiapolitiikkaa. Helsingin Sanomat, 26.6.2015

Huippuprofessorit näkevät energiateknologian lääkkeenä Suomen kasvuun – ”ja samalla pelastetaan se maailma”. YLE, 19.5.2015