Teemu Mäki

Maalarin silmin (Pakko ei oo ku kualla)

norm. 0.00 

Maalarin silmin on kirja taiteesta ja yhteiskunnasta. Teemu Mäki avaa taidemaalarin työtä ja näkökulmaa omien, viimeaikaisten maalaustensa kautta.

Myynnissä vain Elisa-kirjassa, koska sisältää isoja taidekuvia.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789526771670 (pdf), 9789526771687 (epub)

Kirjoittaja: Teemu Mäki

Julkaisuajankohta: 01 / 2015

Sivumäärä: 211

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Maalarin silmin on kirja taiteesta ja yhteiskunnasta. Teemu Mäki avaa taidemaalarin työtä ja näkökulmaa omien, viimeaikaisten maalaustensa kautta. Lukija ja katsoja voi taideteoksia katsomalla punnita Mäen kirjassa esittämiä ajatuksia. Maalarin silmin on hauska, helppolukuinen ja runsaasti kuvitettu kirja, jossa Mäki kertoo esimerkiksi seikkaperäisesti, mistä on kyse kollektiivimaalauksissa, joita hän vuodesta 2003 lähtien on tehnyt oppilaittensa kanssa. Kirja sopii yhtä hyvin uteliaalle amatöörille kuin kokeneelle taiteen tai tutkimuksen ammattilaisellekin.

Kirja julkaistiin ”Dakar-triptyykki ja muita maalauksia… (…Suomesta ja Afrikasta, maailmasta ja meistä, yksin ja yhdessä)” Mäen näyttelyn yhteydessä Lapuan taidemuseossa 30.9.2014-24.1.2015. Kirjan lopun vastineessaan Mäki vastaa Lapualla käytyyn väittelyyn siitä, sopiiko näyttely peruskoululaisille vai ei.

Kirjasta on kaksi tiedostoversiota, ePub ja pdf. ePub-versio toimii hyvin kaikilla laitteilla, mutta taideteoskuvat eivät ole siinä niin tarkkoja kuin pdf-versiossa. Pdf on iso tiedosto, joka sopii paremmin pöytäkoneelle tai isolle läppärille. Kännykälle se ei sovi, mutta isolla ruudulla se on edukseen, koska pdf-versiossa on paremmat, eli vähemmän kompressoidut kuvat, joiden yksityiskohtiin voi zoomata sisään paljon syvemmälle kuin ePub-version kuviin.

Osta Maalarin silmin -sähkökirja (epub) Elisa Kirjasta
Osta Maalarin silmin -sähkökirja (pdf) Elisa Kirjasta 

Artikkeleita ei löytynyt.
Mäki , Teemu

Teemu Mäki (s. 1967, www.teemumaki.com) on taiteilija, kuvataiteen tohtori ja Suomen taiteilijaseuran puheenjohtaja. Hänen työtään on taiteen, politiikan ja filosofian parissa milloin milläkin välineellä toilailu. Tuloksena on kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on Mäelle filosofian laajin muoto – joustavinta, monipuolisinta ja kokonaisvaltaisinta filosofiaa ja politiikkaa. Maalarin silmin on hänen viides kirjansa.

Osta Maalarin silmin -sähkökirja (epub) Elisa Kirjasta
Osta Maalarin silmin -sähkökirja (pdf) Elisa Kirjasta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maalarin silmin (Pakko ei oo ku kualla)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *