Ale!

Le Monde diplomatique

Maailmantalouden käsikirja

norm. 29.00 
Innon hinta: 12.90 

Maailmantalouden käsikirja on visuaalisesti kunnianhimoinen ja kattava taloustieteen ja -politiikan perusopas, joka avaa kryptistä taloustieteellistä keskustelua kaikkien ymmärrettäväksi ja antaa eväitä arvioida kriittisesti vallitsevaa talouspuhetta. Teos kannustaa lukijaa katsomaan taloutta uusin silmin: uteliaasti, avarakatseisesti, unelmoidenkin kenties.

Tilattavissa

ISBN: 9789522649072

Kirjoittaja: Le Monde diplomatique

Julkaisuajankohta: 3 / 2018

Sivumäärä: 194

Suomentaja: Kaarina Järventaus Marja Ollila ja Joonas Pörsti

Alkuperäinen nimi: Manuel d´economie critique

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä rahoituskriisi tarkoittaa, onko perustulo utopiaa, onko joustava työ umpikuja ja onko julkinen velka välttämätöntä?

Maailmantalouden atlas auttaa ymmärtämään talouspuhetta ja talouspolitiikkaa paremmin. Kirjassa 50 asiantuntijan ryhmä taloustieteilijöitä, taloustoimittajia ja talouden lehtoreita on laatinut visuaalisesti kunnianhimoisen ja kattavan kokonaisesityksen taloudesta.

Teos purkaa ennakkoluulottomasti totuttuja väittämiä ja poliittisia hokemia. Se avaa talouspolitiikkaan vihittyjen asiantuntijoiden puhetta ymmärrettäväksi. Kirja sisältää 80 temaattista aukeamaa.

Kirjassa käsitellään keskeisiä teemoja kuten taloustieteen koulukuntia, virtuaalirahaa, vapaakauppaa, työmarkkinoita ja  -reformia, rahoitusta, julkista sektoria, hyvinvointivaltiota, jakamistaloutta ja sotataloutta. Kirja on kirjoitettu kaikille, jotka haluavat saada hyvän yleiskäsityksen talouspolitiikasta, -tieteestä ja -keskustelusta.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailmantalouden käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *