Ale!

 Le Monde diplomatique

Maailmanpolitiikan Atlas

norm. 27.00 
Innon hinta: 21.00 

Isojen pulmien käsikirja. Maailmanpolitiikan Atlas hahmottaa kansainvälisiä suhteita ja
kysymyksiä tiiviiden tekstien, karttojen ja kuvioiden kautta.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-01-0366-8

Kirjoittaja:  Le Monde diplomatique

Julkaisuajankohta: 10 / 2009

Sivumäärä: 192

Suomentaja: Useita suomentajia

Alkuperäinen nimi: L’Atlas du Monde diplomatique - Un monde à l’envers

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Isojen pulmien käsikirja. Berliinin muurin kaatumisesta on kulunut 20 vuotta ja syyskuun 11. päivän iskuista 8 vuotta, ja maailmanjärjestelmä on taas murroksessa. Talouskriisi mullistaa käsityksiä finanssikapitalismista. Ilmastonmuutos pakottaa arvioimaan uudelleen energiankäyttöä ja kulutusyhteiskunnan elämäntapaa. Yhdysvaltojen maailmanvalta taantuu ja uudet Etelän mahdit nousevat – Kiina, Intia ja Brasilia eturivissä. Olemmeko todistamassa historiallista siirtymää yhden supervallan ajasta monenkeskisyyteen?

Maailmanpolitiikan Atlas piirtää terävän kuvan monimutkaisesta maailmasta ja sen konflikteista. Kartasto teemoittaa mielekkäästi olennaiset suuret kysymykset ja tarjoaa oivaltavia ratkaisuja kiperiin maailmanpoliittisiin ongelmiin.

87 temaattisen aukeaman kirjoittamiseen on osallistunut 70 eri alan eurooppalaista asiantuntijaa. Asiantuntijoiden, tilastojen ja kenttätutkimusten pohjalta Le Monde diplomatique -lehden, karttojen tuotantoon erikoistunut seitsemän maantieteilijän ja kartografin ryhmä on laatinut 300 verratonta nelivärikarttaa ja kuvaa.

Kartastossa on viisi teemaa: muuttuvat maailmanpoliittiset valtasuhteet, maailma 12 eri maan näkökulmasta, globaalit energiahaasteet, yhä jatkuvat konfliktit ja Afrikan murros. Mukana on myös valikoima linkkejä lisätiedon lähteille.

Maailmanpolitiikan Atlas on Keski-Euroopassa huippusuosittu hakuteos. Sitä on myyty Ranskassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa useita satojatuhansia kappaleita.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailmanpolitiikan Atlas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *