Ale!

Louise Gray

Maailmanmusiikki

norm. 19.90 
Innon hinta: 5.00 

Tämä kirja räjäyttää musiikillisen tajuntasi. Se avaa maailmamme musiikkityylejä ja todistaa, että musiikki ei ole vain viihdettä vaan myös yhteiskunnallinen voimatekijä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-140-3

Kirjoittaja: Louise Gray

Julkaisuajankohta: 05 / 2015

Sivumäärä: 256

Suomentaja: Hannu Tervaharju

Alkuperäinen nimi: No-Nonsense Guide to World Music (New Internationalist, 2009)

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Lähde matkalle fadon kaipaukseen ja kurkista rebetikon huumehuuruiseen maailmaan.

Mikä yhdistää tuvalaista kurkkulaulua ja bluesia? Miten musiikki vaikutti Ruandan kansanmurhaan? Miksi Fela Kutia pidetään maailmanmusiikin tähtenä mutta Michael Jacksonia ei? Kirja avaa maailmamme musiikkityylejä ja todistaa, että musiikki ei ole vain viihdettä vaan myös yhteiskunnallinen voimatekijä.

Louise Grayn kuva

Louise Gray on musiikkiin ja esitystaiteisiin perehtynyt kirjailija ja toimittaja. Hänen kirjoituksiaan on ilmestynyt lehdissä New Internationalist, The Wire, The Independent on Sunday, The Guardian ja Art Review. Hän on myös yksi Kiinan muuttuvaa äänimaailmaa käsittelevän kirjan Sound and the City (British Council, 2007) toimittajista. Gray asuu Lontoossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailmanmusiikki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Louise Grayn kirjoittaman oivallisen kirjan luettuaan tietää, että vaikka maailmanmusiikki voi käsitteenä kuulostaa kaikkea syleilevältä, musiikissa on kyse juurevista, kipeistä asioista.” Jonna Vuokola, Talouselämä, 25.6.2015

“Teos tarkastelee kriittisesti käsitettä maailmanmusiikki ja esittelee epämääräisen otsakkeen alle niputettua musiikkia tiettyjen teemojen avulla.” Tuomo Yrttiaho, Maailman Kuvalehti, 2/2014

Musiikki ei ole maailmankieli. Jantso Jokelin, Helsingin Sanomat, 5.8.2015