Ale!

Ari Turunen

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit – Eli miten erilaisuuden sietäminen synnyttää vaurautta ja sivistystä

4.90 34.00 

Kirja loihtii lukijan silmien eteen yhdeksän aikansa metropolia. Ne menestyivät aikoinaan taloudellisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti, koska sietivät erilaisia ihmisiä ja ideoita. Mistä kaupunkien loisto sai alkunsa ja mihin se päättyi?

Normaali norm. 34.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 9.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 978-952-264-375-9

Kirjoittaja: Ari Turunen

Julkaisuajankohta: 08 / 2015

Sivumäärä: 260

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , , , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Miksi Aleksandriaan perustettiin kirjasto? Miksi muinaisessa Hangzhoussa virkamiehen piti osata kirjoittaa runoja? Miksi Amsterdam otti vastaan suuren määrän pakolaisia 1600-luvulla?

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit loihtii lukijan silmien eteen yhdeksän aikansa metropolia. Ne menestyivät aikoinaan taloudellisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti, koska sietivät erilaisia ihmisiä ja ideoita. Mistä kaupunkien loisto sai alkunsa ja mihin se päättyi? Millaisen perinnön ne jättivät maailmallemme?

Voisiko elinvoimaisuuden ja poliitikkojen peräänkuuluttaman kilpailukyvyn taata suvaitsemalla poikkiteloisia mielipiteitä, kritiikkiä ja vähemmistöjä?

”Ostakaa Ari Turusen kirjoja. Suomi tarvitsee joka ikisen hauskan, sivistyneen ja sujuvasanaisen tieteen popularisoijan, joka näille poloisille Pohjan maille on sattunut syntymään.” Petteri Ruotsalainen, Etelä-Suomen Sanomat. 11.12.2015

Artikkeleita ei löytynyt.
Turunen , Ari

Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on kirjoittanut useita kirjoja ihmisten tapojen historiasta: Ulkokultaisen käytöksen kirja eli eurooppalaisten tapojen tarina,  Hyvän ja Pahan merkit eli taikauskoisten tapojen tarina, Humalan henki eli juomatapojen tarina, Ei onnistu! Jälkiviisasta vastustamisen historiaa, Tosi on! Valheen, vilpin ja vääristelyn historiaa ja Ettekö te tiedä kuka minä olen? Ylimielisyyden historiaa.  Ylimielisyyden historian saksankielisestä versiosta on otettu kolme painosta. Hän on tehnyt useita radio-ohjelmasarjoja historiasta ja tieteestä. Lisensiaatintyössään hän tutki eri kulttuurien maailmankuvia ja kulttuurien omalaatuisia käsityksiä toisistaan. Siitä syntyi myös kirja Maailman kuvat eli mitä kartat kertovat meistä ja muista.

Ari Turunen avaa talouskriisejä Docventuresissa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit – Eli miten erilaisuuden sietäminen synnyttää vaurautta ja sivistystä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *