Aino Kivi

Maailman kaunein tyttö

9.90 14.90 

Säkenöivä romaani sisaruudesta ja symbioottisesta rakkaudesta seuraa neljää sisarta kolmella vuosikymmenellä. Tarina alkaa vuodesta 1994, kun Kurt Cobain on juuri kuollut, ja eräs täydellisen onnellinen perhe viettää kesälomaa saaressa. Tapahtuu petos, jonka kaiut kiirivät pitkälle nykyaikaan.

Normaali 29.00  14.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 16.90  9.90 
ISBN: 978-952-264-401-5

Kirjoittaja: Aino Kivi

Julkaisuajankohta: / 2016

Sivumäärä: 280

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Maailman kaunein tyttö seuraa neljää sisarta kolmella vuosikymmenellä. Tarina alkaa vuodesta 1994, kun Kurt Cobain on juuri kuollut, ja eräs täydellisen onnellinen perhe viettää kesälomaa saaressa. 14-vuotias Aliisa on maailman kaunein tyttö. Vuotta nuorempi sisko Ada vihaa häntä sydämensä pohjasta. Tapahtuu petos, jonka kaiut kiirivät pitkälle nykyaikaan.

Kahdeksan vuotta myöhemmin perheen kolmas lapsi, Anni, tulee murrosikään ja on valmis tekemään melkein mitä tahansa tullakseen näkyväksi. Nykyajassa perheen nuorin tytär, Alma, on jo aikuinen. Hän törmää perheen vanhaan tuttuun ja ryhtyy selvittämään, mitä maailman kauneimmalle tytölle tapahtui.

Maailman kaunein tyttö on intohimoinen ja vastustamaton romaani. Aino Kiven väkevä esikoinen käsittelee kasvamista, näkyväksi tulemisen pakkoa, symbioottista rakkautta – ja ennen kaikkea sisaruutta.

 

”Kirja on tyttöyden manifesti ja naiseksi kasvamisen odysseia. Halusin kirjoittaa kaikesta siitä, mikä on jäänyt kertomatta, kun tytöt on sullottu sivuosiin. Tässä kirjassa tyttöjä ei vähätellä, moralisoida tai tuomita. He saavat ottaa tilansa, puhua omalla kielellään, valita maailmankuvansa.” Aino Kivi kirjastaan, kun Helsingin Sanomat julkaisi kirjallisuuspalkintonsa ehdokkaat. Helsingin Sanomat, 29.10.2016

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Kivi, Aino

Aino Kivi on 30-vuotias teatteriohjaaja. Hänen esikoisromaaninsa Maailman kaunein tyttö oli ehdolla Helsingin Sanomain kirjallisuuspalkinnon saajaksi. Kivi on kirjoittanut näytelmiä, tehnyt dramatisointeja ja ollut esitysdramaturgi. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulun lisäksi teatteritieteestä Helsingin yliopistosta ja Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjalta. Tällä hetkellä hän on ohjaaja Joensuun kaupunginteatterissa. Kivi on myös innokas laulaja, hauskaa improseuraa ja väittää olevansa erään tunnetun kirjailijan sukulaistyttö suoraan alenevassa polvessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailman kaunein tyttö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *