Isaksson Eva (toim.) 

Maailma Albert Einsteinin silmin – Kirjoituksia rauhasta, tieteestä ja yhteiskunnasta

9.00 

Einstein oli nerokas tieteilijä, mutta mitä hän ajatteli yhteiskunnasta? Kirja sisältää radikaaleja ja mukaansatempaavia kirjoituksia, joissa on läsnä 1900-luvun käänteentekevä historia. Teos sisältää myös Albert Einsteinin ja Sigmund Freudin kuuluisan kirjeenvaihdon.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-260-8

Kirjoittaja: Isaksson Eva (toim.) 

Julkaisuajankohta: 08 / 2013

Sivumäärä: 196

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Einstein oli nerokas tieteilijä, mutta mitä hän ajatteli yhteiskunnasta? Kirja sisältää radikaaleja ja mukaansatempaavia kirjoituksia, joissa on läsnä 1900-luvun käänteentekevä historia: maailmansodat, sosialismi, natsismin nousu ja ydinpommin synty. Väkivallan keskelläkin Einsteinin kirjoituksista välittyy usko rauhaan, tieteeseen ja parempaan yhteiskuntaan. Teos sisältää myös Albert Einsteinin ja Sigmund Freudin kuuluisan kirjeenvaihdon.

Kirja on uusintapainos teoksesta Atomisota vai rauha – Maailma Albert Einsteinin silmin, jonka on toimittanut Eva Isaksson.

Albert Einstein (1879–1955) oli 1900-luvun tärkein fyysikko, nobelisti, suhteellisuusteorian isä ja kvanttimekaniikan ja kosmologian takapiru. Lisäksi hän oli sosialisti ja rauhanaatteen kannattaja, joskin hän luopui tiukasta pasifismista Adolf Hitlerin tultua valtaan Saksassa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailma Albert Einsteinin silmin – Kirjoituksia rauhasta, tieteestä ja yhteiskunnasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *