Ale!

Luiz Ruffato

Lissabonissa muistin sinut

(1 tuotearvio)

9.90 14.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 14.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
ISBN: 9789522648976

Kirjoittaja: Luiz Ruffato

Julkaisuajankohta: 1 / 2018

Sivumäärä: 140

Suomentaja: Jyrki Lappi-Seppälä

Alkuperäinen nimi: Estive em Lisboa

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Nuori Sérgio matkaa pienestä brasilialaisesta kylästä Euroopan reunalle Lissaboniin etsimään työtä ja keinoa aloittaa elämänsä uudestaan kaukana synnyinkaupungin vaikeuksista.

Romaani paljastaa kaunistelematta millaista arki on työttömänä Brasiliassa ja toisen luokan kansalaisena Euroopassa, ilon hetkiä kuitenkaan unohtamatta. Romaani on tarkka kuvaus maahanmuuttajien päivittäisestä selviytymiskamppailusta Euroopassa. Luiz Ruffaton eloisa kerronta poimii rytminsä suurkaupungin sykkeestä.

Suomentajan vinkki: Tekijä käyttää typografisia keinoja korostaakseen toisaalta Brasilian portugalin puhe- ja kirjakielen välisiä eroja, toisaalta Portugalissa, Brasiliassa ja Afrikassa puhuttujen portugalin muunnosten erilaisuutta.

Artikkeleita ei löytynyt.
Ruffato , Luiz

Luiz Ruffato on palkittu brasilialainen kirjailija ja runoilija, joka kohahdutti ja ihastutti viime vuoden Frankfurtin kirjamessujen avajaispuheellaan Brasilian ristiriitaisuudesta. Hän syntyi vuonna 1961 Cataguasesissa ja on joutunut näkemään katujen todellisuuden kodittomana São Paulossa. Hän valmistui viestinnästä Juiz de Foran yliopistosta vuonna 1981. Ruffato on julkaissut kaksi runoteosta ja kahdeksan romaania, joista Rutosti hevosia on palkittu Paulista Art Critics Associationin ja Machado de Assiksen palkinnoilla. Globo-lehden kirjallisuuskriitikot mainitsivat kirjan yhtenä kymmenestä parhaasta brasilialaisesta kirjasta viime vuosikymmeniltä.

1 arvio tuotteelle Lissabonissa muistin sinut

  1. Tuuli

    Tämä kirja oli ihastuttava! Pitkät lauseet kulkivat kuin ajatus ja veivät sisälle päähenkilön maailmaan; unelmiin, toiveisiin ja pettymyksiin. Loistavasti suomennettu. Luen tämän toistekin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *