Ale!

Vadén Tere (toim.) 

Linkolan ajamana – Mistä linkolalaisuudessa on kysymys?

7.00 10.00 

Tuhon ennustajaa – puolesta ja vastaan. Kirjailija, kalastaja, ornitologi, ympäristöfilosofi Pentti Linkola on väsymättä suunnannut huomiomme luonnon tuhoon, elämänlaadun heikkenemiseen ja tarvittavaan muutokseen. Pamfletin lähtökohta on, että läheskään kaikkea ei vielä ole sanottu.

Pokkari norm. 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0210-4

Kirjoittaja: Vadén Tere (toim.) 

Julkaisuajankohta: / 2008

Sivumäärä: 192

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Salvador Dali mainosti itseään toteamalla, että hän oli ”runoilija, kirjailija, muotisuunnittelija ja arkkitehti – joka myös maalaa”. Samaan tapaan Pentti Linkola tunnetaan kirjailijana, tutkijana, esikuvana, julkkiksena, provokaattorina – joka myös ajattelee. Mitä Linkola ajattelee? Mistä hänen ajattelussaan on kysymys? Linkolan ainutlaatuisella tavalla asettamat ongelmat otetaan nuorten kirjoittajien teksteissä tosissaan, jopa niin vakavasti, että ne herättävät halun ajatella uudelleen. Puheeksi tulevat poliittinen Linkola, elämänfilosofia, perinteiset elintavat – ja vallankumous.

Kirjoittajina Tapani Kilpeläinen, Inkeri Koskinen, Ville Lähde, Olli Tammilehto, Arto Tukiainen, Salla Tuomivaara ja Tere Vadén.

Sisältää uudelleenjulkaistuna Linkolan esseen Runo-Suomi vai hyvinvointivaltio.

Tere Vadén on filosofi, joka työskentelee yliassistenttina Tampereen yliopiston Hypermedialaboratoriossa. Hän on väitellyt kognitiotieteen filosofiasta ja julkaissut oppikirjoja ja filosofisia tutkimuksia, myös paikallista ajattelua koskevat teokset Arktinen hekuma, Ajo ja jälki ja Karhun nimi. Hän on filosofisen aikakauslehden niin & näin toinen päätoimittaja ja Ikimetsän ystävät ry:n jäsen. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Linkolan ajamana – Mistä linkolalaisuudessa on kysymys?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *