Ale!

Eevi Kaasinen

Liikkeen harmonia – Naisvoimistelua runon siivin

norm. 28.00 
Innon hinta: 5.00 

Liikkeen harmonia on kirja suomalaisesta naisvoimistelusta. Kirja kertoo hullusta huumasta ja vahvasta yhteishengestä, joka johtaa voimistelusalille illasta toiseen.

Tilattavissa

ISBN: 972-952-264-119-9

Kirjoittaja: Eevi Kaasinen

Julkaisuajankohta: 09 / 2012

Sivumäärä: 200

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Liikkeen harmonia on kirja suomalaisesta naisvoimistelusta. Teos on ensimmäinen naisvoimisteluohjaajan muistelmateos meillä ja maailmalla. Eevi Kaasinen kertoo omakohtaisesti ja avoimesti kokemuksistaan voimistelunohjaajana ja tiestään ohjaajaksi.

Kirja kertoo hullusta huumasta ja vahvasta yhteishengestä, joka johtaa voimistelusalille illasta toiseen. Siinä on lukemattomia tarinoita suomalaisen naisvoimistelun eri vaiheista -luvulta tähän päivään. Kirja pureutuu etenkin työläisurheiluliikkeen toimintaan. Eevi Kaasiselle runous on ollut tärkeä harrastus ja työväline ohjelmien suunnittelussa. Kirjassa hänen runonsa syventävät kertomusta.

Artikkeleita ei löytynyt.
Kaasinen , Eevi

Eevi Kaasinen on ollut mukana TUL:n toiminnassa vuodesta 1946 ja viihtynyt paremmin hikisissä jumppasaleissa kuin kokouspöydän ääressä. Leipätyönsä hän on tehnyt opettajana, mutta palkattoman elämäntyönsä TUL:ssa voimistelunohjaajana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liikkeen harmonia – Naisvoimistelua runon siivin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *