Ale!

 

Ihmiskunnan syötävä historia ja Eläinten oikeudet -paketti

norm. 47.90 
Innon hinta: 35.00 

Tilaa itsellesi tai tuttavallesi maukas kirjapaketti jossa on reilusti pureskeltavaa.

Tilattavissa

ISBN: d41d8cd98f00

Kirjoittaja:  

Julkaisuajankohta: 10 / 2013

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Jaa tämä:

Supersuosion saanut lihaton lokakuu -haaste on saanut ihmiset pohtimaan tarkemmin ruokailutottumuksiaan sekä eläinten muuttunutta asemaa ruoantuotantoketjussa. Ruoasta puhuttaessa unohdetaan usein, että kyse on paljon muustakin kuin vain nälän peittävästä aineesta tai makuelämyksistä. Ruoka on synnyttänyt kokonaisia imperiumeja ja sivilisaatioita matkallaan maanviljelyn kehittymisestä moderniin tehotuotantoon. Ihmisen suhde eläimiin ruokana on pitkä ja tiivis. Kuitenkin vuosituhannen vaihteessa ihmiset ja eläimet ovat vieraantuneet toisistaan, joka on saanut aikaan laajaa pohdintaa siitä pitäisikö eläimillä olla oikeuksia ja missä mittakaavassa.

Tilaa itsellesi tai tuttavallesi maukas kirjapaketti jossa on reilusti pureskeltavaa.

Standage Tom: Ihmiskunnan syötävä historia

Ruoka on synnyttänyt imperiumeja ja sivilisaatioita. Viljelyn aloittaminen, maissin jalostaminen ja taistelu maustekaupan herruudesta ovat olleet mullistavia käännekohtia ihmiskunnan historiassa. Peruna, purkkiliha ja sahrami ovat aina olleet enemmän kuin pelkkää ravintoa.

Menestyskirjailija Tom Standagen teos jäljittää ruokavalion vaiheita, ruoka-aineiden valikoitumista ja geneettisen jalostuksen historiaa. Ihmiskunnan syötävä historia kertoo huikean tarinan – ja uskomattoman maukkaita anekdootteja.

“Todella merkittävä kirja.” – Scotland on Sunday

“Poikkeuksellisen hyvin kirjoitettu tarina valottaa historian laiminlyötyä ulottuvuutta.”
- Financial Times

“Tärkeää ei ole se, mikä ruuassa muuttuu, vaan se, mitä ruoka muuttaa. Eikä historiaa ohjaa vain yksi ruoka-aine vaan se, mitä Adam Smith olisi kutsunut ruokatalouden ’näkymättömäksi haarukaksi’.”
- New Scientist

“Standage tähdentää menestyksekkäästi, miten keskeisessä roolissa ruoka on elämässämme.”
- Washington Post

“Standage paljastaa ruuan jakeluun liittyviä seikkoja, jotka vaikuttivat esimerkiksi Napoleonin sotiin ja Neuvosto-imperiumin kaatumiseen.”
- Booklist

Grant Catharine:
Eläinten oikeudet

Tänä päivänä eläimet tarvitsevat enemmän suojelua kuin koskaan aikaisemmin. Eläinkokeet, metsästys ja tehotuotanto aiheuttavat kärsimystä. Myös luonnossa elävien villieläinten elintila on käynyt ahtaaksi, useat lajit ovat vaarassa tai pahimmassa tapauksessa kuolemassa sukupuuttoon.

Eläinten oikeudet valottaa eläintenoikeusliikkeen historiaa ja kertoo tarvittavat perustiedot eläinten oikeuksista. Kirja antaa myös käytännön ohjeita jokapäiväiseen elämään eläinten kanssa.

Näin toimii ihmeellinen ihmiskeho

Lähde jännittävälle tutkimusmatkalle omiin sisuksiisi! Kurkista pikkuruistakin pienempiin soluihisi, tee retki verenkiertoelimiisi ja ylläty kaikesta muustakin, mitä matkalla eteesi tulee. 

Näin toimii ihmeellinen ihmiskeho on hauskasti ja kekseliäästi kuvitettu tietopaketti ihmiskehon saloista. Kirja selittää täsmällisen tiedon ja havainnollisten piirrosten avulla ihmiskehon ihmeellistä toimintaa päästä varpaisiin. Aukeama aukeamalta lukija pääsee kurkistamaan, mitä ihmiskehossa tapahtuu, ja hämmästelemään sen hienoa yhteispeliä.

Brittiläinen John Farndon on tullut tunnetuksi lapsille ja nuorille kirjoittamistaan innostavista tietokirjoista, joita on käännetty useille kielille. Myös kuvittaja Tim Hutchinson on ansioitunut lasten ja nuorten tietokirjojen tekijä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmiskunnan syötävä historia ja Eläinten oikeudet -paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.