Ale!

Domenico Losurdo

Liberalismin musta kirja

norm. 28.00 
Innon hinta: 15.00 

Liberalismin musta kirja kuvaa liberalismin aatehistoriaa 1700-luvulta 1900-luvulle. Italialainen filosofi ja kirjailija Domenico Losurdo väittää, että filosofisena ja ideologisena suuntauksena liberalismin nimissä on syyllistytty mitä suvaitsemattomimpaan politiikkaan: orjuuteen, kolonialismiin, kansanmurhaan, rasismiin ja snobismiin.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-192-2

Kirjoittaja: Domenico Losurdo

Julkaisuajankohta: 08 / 2013

Sivumäärä: 370

Suomentaja: Pauliina de Anna

Alkuperäinen nimi: Controstoria del liberalismo

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

”Liberalististen väitteiden upea paljastus tarkastelee yli kolmea vuosisataa ja hallitsee lähteet mestarillisesti.” – Financial Times

”USA:n itsenäisyysjulistuksessa puhuttiin kaikkien ihmisten tasa-arvosta. Sen kirjoittajalla Thomas Jeffersonilla oli kuitenkin itsellään orjia. Vallalla on ollut siis jonkinsorttinen hyssyttely.” – Tuomas Enbuske, Voima-lehti

Liberalismin musta kirja kuvaa liberalismin aatehistoriaa 1700-luvulta 1900-luvulle. Italialainen filosofi ja kirjailija Domenico Losurdo väittää, että filosofisena ja ideologisena suuntauksena liberalismin nimissä on syyllistytty mitä suvaitsemattomimpaan politiikkaan: orjuuteen, kolonialismiin, kansanmurhaan,  rasismiin ja snobismiin.

Losurdo tutkii kirjassa johtavien liberalististen kirjailijoiden kuten Locken, Burken, Tocquevillen, Constantin, Benthamin ja Sieyèsin ajatuksia. Hän paljastaa liberalismin sisäiset ristiriidat ja lukemattomat tavat, joilla liberalistinen aatesuuntaus yhä vaikuttaa.

Domenico Losurdo on italialainen Urbinon yliopiston filosofian professori. Hänen kirjojaan on käännetty englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi ja mandariiniksi.

SEPS

Artikkeleita ei löytynyt.
Losurdo , Domenico

Domenico Losurdo on italialainen Urbinon yliopiston filosofian professori. Hänen kirjojaan on käännetty englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi ja mandariiniksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liberalismin musta kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *