Ale!

Timo Kopomaa

Leppoistamisen tekniikat

5.00 7.00 

Kuljemme kohti onnellisen hitauden aikakautta. Timo Kopomaa kuvaa tätä tarpeellista yhteiskunnallista muutosta ja tarjoaa keinoja elämän leppoistamiseksi.

Normaali norm. 10.00 
Innon hinta: 5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0209-8

Kirjoittaja: Timo Kopomaa

Julkaisuajankohta: 02 / 2009

Sivumäärä: 128

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kiire, stressi, sinne tänne säntäily, jatkuvat kommunikaatioyhteydet, alati saatavilla, infoähky, tarkoitukseton kulutus, meteli ja valosaaste ovat nykypäivän elämää. Timo Kopomaan Leppoistamisen tekniikat pureutuu kriittisesti näihin aikamme kuluttaviin ilmiöihin. Yhteiskuntatieteilijä Kopomaa kirjoittaa lempeän sarkastisesti ja samalla viiltävän tarkasti. Hän avaa aiheen arkielämän tuttujen kokemusten kautta, tästä kirjasta jokainen voi löytää itsensä.

Kaupunkitutkija Kopomaa on seurannut ympäristöään ja tutkinut kirjoittamaansa aihetta vuosia ja pystyy esittämään myös ratkaisuja pohtimiinsa ongelmiin. No miten voi leppoistua? Leppoistaminen on esimerkiksi oman elämänrytmin hakemista ja harmonian tavoittelua terveen järjen avulla, suhtautumista asioihin sopivan kokoisella mittakaavalla, välitöntä asennetta maailmaan, elämä on tässä ja nyt. Kopomaan tyyli kirjoittaa aktivoi pohtimaan arkipäiväisiä ratkaisuja ja tekemään muutoksia.

Timo Kopomaan laaja perehtyneisyys aiheeseen välittyy lukijalle ja syventää näkökulmaa arkisiin valintoihin.

Artikkeleita ei löytynyt.
Kopomaa , Timo

Timo Kopomaa on kaupunkitutkija ja valtiotieteiden tohtori. Kopomaan tutkimuskiinnostusten taustalla on laaja kysymys elinympäristön tilallisen vaihtelun yhteydestä kaupunkimaisen elämäntavan muutoksiin. Hän on tutkinut myös kännykän arkistumista ja muotoutumista osaksi ihmisten elämäntapaa ja vuorovaikutusta. Kopomaan Kännykkäyhteiskunnan synty -kirja on käännetty englanniksi ja japaniksi.

Timo Kopomaa on paljasjalkainen stadilainen. Hän asuu Helsingin Maunulassa kehittyvässä 1950-luvun lähiössä. Hänen suosikkipaikkojaan ovat kesällä leppoisa Uimastadion ja talvella loistava Brahen luistinrata Kalliossa. Kopomaan
harrastuksiin kuuluvat joukkuepelit, uinti ja saunominen, ready made -taide, Johnny Spy -yhtye ja metsätontin siistiminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leppoistamisen tekniikat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *