Ale!

Henriksson Saara & Leinonen Aino-Maija 

Leppoisa opas huusholliin

9.00 10.00 

Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan, ekologiseen ja simppeliin arkeen. Sisältää kaikki tarvittavat siivousniksit!

Normaali norm. 20.00 
Innon hinta: 10.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 9.00 
ISBN: 978-952-264-332-2

Kirjoittaja: Henriksson Saara & Leinonen Aino-Maija 

Julkaisuajankohta: 10 / 2014

Sivumäärä: 208

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Sisältää kaikki tarvittavat siivousniksit!

Miten pestä vessa kahdessa minuutissa tai suunnitella kerralla viikon ateriat? Mitkä ovat ne muutamat siivousvälineet, joilla selviät liasta kuin liasta? Kuinka saada tilaa tavarakaaokseen?

Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan ja simppeliin arkeen. Unohda täydellisyys ja löydä oma tapasi siivota. Huomaat pian, ettei se olekaan niin vaivalloista – oikeilla välineillä se on jopa siedettävää. Pienten rutiinien avulla arki rullaa ja löysäilyyn jää aikaa.

Leppoisa opas huusholliin julkaistaan Helsingin Kirjamessuilla 26.10. kello 13.30 Innon ja Rosebudin osastolla 6b99.

Leinonen, Aino-Maija
Aino-Maija Leinonen on tamperelainen siivousalan ammattilainen, joka käyttää päivittäisen siivousinspiraationsa loppuun töissä. Kotona hän kamppailee epäjärjestyksen, epäjohdonmukaisuuden, kurittomien lastensa aikaansaannosten sekä elämän yleisen runsauden kanssa. Lue lisää..
Saara Henrikssonin kuva
Saara Henriksson (s. 1981) on tamperelainen kirjailija. Hänen esikoisromaaninsa Moby Doll (2011) keräsi kiitosta kunnianhimoisella teemojen yhdistelyllä sekä taitavalla kerronnalla. Henrikssonilta on myös julkaistu useita novelleja lehdissä ja antologioissa. Hänen novellinsa "Muurit" on mukana kokoelmassa Kesä Rynkyn kanssa (Into Kustannus 2011). Henriksson on valmistunut Turun yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineena poliittinen historia. Hän on käynyt Viita-akatemian kolmivuotisen kirjoittajakoulun. Henriksson asuu Tampereella miehen ja lapsen kanssa. Hän on mukana usean vapaan kulttuuriryhmän toiminnassa sekä harrastaa muun muassa tanssia, science fiction -kulttuuria ja pianonsoittoa. Saara Henrikssonin blogi Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leppoisa opas huusholliin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *