Timo Jantunen, Susanna Suutarla & Niina Heino 

Leikin taikaa – Miksi leikki on niin tärkeää?

norm. 29.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510760

Kirjoittaja: Timo Jantunen, Susanna Suutarla & Niina Heino 

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Lasten luovimmissa leikeissä tyynyvuori muuttuu jylhimmäksi linnaksi ja sorakivet kalleimmiksi jalokiviksi. Leikki on lapselle aina suuri seikkailu. Tämä kirja vie sinut tutkimaan jotain salaperäistä. Nimittäin sadun ja leikin maailmaa.

Miksi leikki on niin tärkeää lapsen kehitykselle? Mitä aikuinen voi oppia siitä? Millainen ilonpito tukee lapsen kehitystä parhaiten? Leikin taikaa tarjoaa ajankohtaisimpia asiantuntijanäkemyksiä näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Susanna Suutarla ja Niina Heino pohtivat kirjassa leikin käytäntöjä, syitä ja tarkoituksia. Timo Jantunen puolestaan tutustuttaa lukijan leikin juuriin ja sen merkitykseen henkisen hyvinvoinnin tukijana. Leikin taikaa tarjoaa suuren määrän konkreettisia ja helposti sovellettavia neuvoja leikin kehittämiseen.

Leikki on lapsen työtä, on sanottu. Onko näin? Siihen kirjoittajat antavat vastauksen.

Timo Jantunen on sekä luokanopettaja että tietokirjailija. Hän on kirjoittanut muun muassa teokset Esiopetuksen perusteet (Atena), Satu kasvattaa (PS-kustannus) ja Lapsilähtöinen esiopetus (Tammi). Susanna Suutarla on toimitusjohtajana Taiga Child Oy:ssä luotsaten neljää Luonnossa kotonaan -päiväkotia Helsingissä. Niina Heino on steinerpedagoginen varhaiskasvattaja. Hän työskentelee Helsingin Käpylässä sijaitsevassa Pellavan päiväkodissa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leikin taikaa – Miksi leikki on niin tärkeää?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *