Ale!

Pirkko Turpeinen-Saari

Lahtari, punikki ja teurastaja

norm. 32.00 
Innon hinta: 19.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-678-1

Kirjoittaja: Pirkko Turpeinen-Saari

Julkaisuajankohta: 10 / 2016

Sivumäärä: 350

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä

Ylilääkäri Pirkko Turpeinen-Saari oli Euroopan neuvoston kidutusta tutkivan komitean psykiatrian asiantuntija ja näki ylevien periaatteiden ja todellisuuden välisen ammottavan kuilun. Hän alkoi tutkia sotasankari Mannerheimia ja vertaili häntä Kullervo Manneriin ja ”Balkanin teurastaja” Ratko Mladićiin. Johtopäätökset olivat yllättäviä. Tuloksena syntyi ravisteleva historiateos, joka porautuu syvälle päähenkilöiden tarinoihin ja persooniin.

Oliko Mannerheim julma ihminen? Millainen mies oli omiensa hylkäämä Manner, joka kuoli vuonna 1939 neuvostoliittolaisella vankileirillä? Entä Ratko Mladić, jota syytetään Haagissa kansanmurhasta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan, etenkin Srebrenican verilöylystä? Vaativatko sota ja suurvaltapolitiikka valehtelua, jossa leimataan yksilöity syyllinen?

Pirkko Turpeinen-Saari on eläkkeellä oleva Helsingin kaupungin nuorisopsykiatrian ylilääkäri ja kansanedustaja, joka on toiminut useissa ihmisoikeuksia tukevissa ja eriarvoisuutta lievittävissä luottamustehtävissä. Hän on psykiatrina tutkinut viimeisen viiden vuoden aikana, mikä on todellisuus propagandan takana.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahtari, punikki ja teurastaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *