Ale!

Tim Peake

Kysy astronautilta – Kaikki avaruudessa elämisestä

norm. 29.00 
Innon hinta: 10.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510456

Kirjoittaja: Tim Peake

Julkaisuajankohta: 2 / 2019

Sivumäärä: 250

Suomentaja: J. Pekka Mäkelä

Alkuperäinen nimi: Ask an Astronaut: My Guide to Life in Space

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Miltä tuntuu matkustaa 10 kertaa luotia nopeammin? Miksi avaruudessa haisee? Kuinka nopea internet avaruudessa on? Palattuaan puolen vuoden komennukseltaan Kansainväliseltä avaruusasemalta astronautti Tim Peakelle on sadellut tuhansia kysymyksiä – onhan hän sentään avaruudessa olemisen huimapäinen asiantuntija! Kirjassaan hän vastaa yli sataan avaruusaiheiseen kysymykseen. Peake kertoo elämästä avaruudessa asiantuntevasti ja tieteellisellä tarkkuudella, mutta silti ymmärrettävästi ja huumoria unohtamatta. Vauhdikas opas kattaa monia avaruuslennon kiehtovia vaiheita esimerkiksi astronauttien rankasta valmennuksesta jännittävään lähtölaukaukseen. Millaista on kävellä kuun pinnalla lähes painottomassa tilassa? Entä miten astronautit saadaan turvallisesti takaisin maan pinnalle? Peakella on kiehtova vastaus kaikkeen, mitä olet koskaan halunnut tietää. Teos sopii kaikenikäisille avaruudesta kiinnostuneille.

Tim Peake (s. 1972) on brittiläinen ESA:n astronautti. Ennen astronautinuraansa hän toimi armeijan testipilottina. Kysy astronautilta oli British Book Awards -palkintoehdokas 2018.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kysy astronautilta – Kaikki avaruudessa elämisestä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Peaken uutuuskirja suorastaan pursuaa tietoa siitä, kuinka arki sujuu avaruudessa. Kirja on rakennettu kysymys–vastaus-periaatteella, mikä tuo siihen rytmiä. Tekstiä on höystetty selventävin piirroksin. Kirjan kruunaa kaksi värikuvaliitettä.”
Tiede, 27.3.2019

”Erinomainen tietokirja kaikille niille, jotka haluavat tietää mitä vain avaruusmatkailusta. Tykkäsin itse, ja annoin luettavaksi 10- ja 14- vuotiaille pojillenikin. Vahva suositus siis!”
Rakastu arkeen, 15.7.2019

”Lasten (ja muidenkin) yli sata avaruuskysymystä ovat yllättävän viihdyttäviä: tämän oikeastaan tahdon tietää itsekin. Astronautti vastaa tarkasti, inhimillisesti ja hauskasti.”
Kodin Kuvalehti, 28.2.2019

”Kirja vastaa ymmärrettävästi ja letkeästi yli sataan avaruusaiheiseen kysymykseen.”
Keskisuomalainen, 30.3.2019

”Vankka tietopaketti, joka on helppolukuinen ja selkeä. Ja erittäin ajankohtainen: lähes päivittäin saamme lehdistä lukea avaruustutkimuksen tuloksista, milloin kiinalaisten, milloin venäläisten tai amerikkalaisten tekeminä. Kirja tarjoaa hyvää yleistietoa.”
Kulttuuri kukoistaa -kirjablogi, 22.3.2019