Ale!

Olli Tammilehto

Kylmä suihku

norm. 25.00 
Innon hinta: 23.00 

Miksi ihmiskunta jatkaa maapallon lämmittämistä, vaikka ilmastonmuutos johtaa katastrofiin? Miksi taloutta kasvatetaan hinnalla millä hyvänsä? Miksi nykyiset katastrofin torjuntayritykset epäonnistuvat? Kylmä suihku käy läpi ilmastonmuutoksen taustat ja torjuntavaihtoehdot.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-158-8

Kirjoittaja: Olli Tammilehto

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Miksi ihmiskunta jatkaa maapallon lämmittämistä, vaikka ilmastonmuutos johtaa katastrofiin? Miksi taloutta kasvatetaan hinnalla millä hyvänsä? Miksi nykyiset katastrofin torjuntayritykset epäonnistuvat?

Kylmä suihku käy läpi ilmastonmuutoksen taustat ja torjuntavaihtoehdot. Kirjan mukaan näennäisratkaisut – kuten päästökauppa ja ”puhtaat” jättivoimalat – vievät vain ojasta allikkoon: ne pönkittävät niitä samoja rakenteita, jotka ovat syypäitä ilmastonmuutokseen. Katastrofi voidaan estää vain nopealla ja laajalla yhteiskunnallisella muutoksella.

Kylmä suihku mediassa:

Ykkösaamu 13.11.2012
Turun Sanomat, Tuomas Tiainen, 14.2.2013

Kylmä suihku virkistää Jari Lyytimäki, Ympäristö 4/2013

”parhaita ympäristökirjoja, mitä olen aikoihin lukenut” – Anita Ellala, Takoja

Artikkeleita ei löytynyt.
Tammilehto , Olli

Olli Tammilehto on vapaa tutkija ja kirjoittaja, joka on kirjoittanut muun muassa Maailmantilan kootut selitykset (Like 1998) ja Yhden taalan kysymys – Globalisaatio ja köyhyyskiista (Like 2003).

Hän on myös toimittanut teoksia, kuten Kun edustajat eivät riitä – Kansalaistoiminnan opas (WSOY 1988).

Lisäksi Tammilehto on kirjoittanut suuren määrän merkittäviä artikkeleita ympäristöstä, ekofilosofiasta, globalisaatiosta, talouden ja teknologian kritiikistä ja yhteiskunnallisesta muutoksesta. Niistä suuri osa on luettavissa internetissä osoitteessa: www.tammilehto.info.

Näistä aiheista hän on luennoinut ja alustanut lukuisia kertoja muun muassa Helsingin yliopistossa, kansalaisjärjestöjen tapahtumissa ja kansalaisopistoissa. Pienten lasten isänä Tammilehto on myös epävirallisen talouden iskurityöläinen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kylmä suihku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *