Ale!

Denise Rudberg

Kuuden metrin syvyydessä

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523512467

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 3 / 2020

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: På sex meters djup

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Tukholma on peittynyt jään alle, ja kylmä tuuli puhaltaa keskustan kaduilla. Ruotsin kulttuurieliitti on kerääntynyt oopperatalolle, missä käynnistyy kohutun oopperan maailmanensi-ilta. Luvassa on paitsi kultaa ja kimallusta myös perin kiusallisia paljastuksia tosielämästä.

Oopperan luonut Kaavermanin pariskunta katoaa pian jälkiä jättämättä. Mediassa roihahtaa spekulointi pariskunnan kohtalosta, ja tapauksen selvittelyyn tempautuu mukaan myös terävä ja kokenut syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff.

Pari viikkoa myöhemmin iäkäs rouva murhataan palvelutalossa. Surmaajan jättämä viesti johdattaa Jidhoffin työtovereineen yhä syvemmälle vyyhteen, jossa on kyse vallanhimosta ja politiikasta. Mystinen murha näyttää kummasti liittyvän myös taiteilijapariskunnan katoamiseen. Onko liikkeellä kylmäverinen kostaja?

Marianne Jidhoffin fanit pääsevät sarjan itsenäisessä kuudennessa osassa kurkistamaan kullattuihin kulisseihin, joiden takana vallanpitäjät vehkeilevät ja eliitti punoo juoniaan.

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuuden metrin syvyydessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”’Eleganttia jännitystä’ lukee kirjan kannessa. Sitä se nimenomaan on. Tarina oli monisyinen, yllättävä ja hyvin piti otteessaan koko ajan. Nopea eteneminen, tilannekuvaus, uskottava tarina tähän päivään. Kaiken tämän lomassa Mariannen, Torstenin ja Augustin oma elämä kulkee hienosti mukana. Ja siihenhän minäkin aikoinaan koukkuun jäin. Ja hyvästä ruoasta nauttiminen.”
Lukijapalaute