Ale!

Denise Rudberg

Kuuden metrin syvyydessä

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 
ISBN: 9789523512467

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 3 / 2020

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: På sex meters djup

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Tukholma on peittynyt jään alle, ja kylmä tuuli puhaltaa keskustan kaduilla. Ruotsin kulttuurieliitti on kerääntynyt oopperatalolle, missä käynnistyy kohutun oopperan maailmanensi-ilta. Luvassa on paitsi kultaa ja kimallusta myös perin kiusallisia paljastuksia tosielämästä.

Oopperan luonut Kaavermanin pariskunta katoaa pian jälkiä jättämättä. Mediassa roihahtaa spekulointi pariskunnan kohtalosta, ja tapauksen selvittelyyn tempautuu mukaan myös terävä ja kokenut syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff.

Pari viikkoa myöhemmin iäkäs rouva murhataan palvelutalossa. Surmaajan jättämä viesti johdattaa Jidhoffin työtovereineen yhä syvemmälle vyyhteen, jossa on kyse vallanhimosta ja politiikasta. Mystinen murha näyttää kummasti liittyvän myös taiteilijapariskunnan katoamiseen. Onko liikkeellä kylmäverinen kostaja?

Marianne Jidhoffin fanit pääsevät sarjan itsenäisessä kuudennessa osassa kurkistamaan kullattuihin kulisseihin, joiden takana vallanpitäjät vehkeilevät ja eliitti punoo juoniaan.

Tutustu sarjan muihin osiin:

Arvostelut ja uutiset

Denise Rudberg on oiva viihteellisten dekkarien luoja. Mariannen intohimoina ovat murhien lisäksi valkoinen tryffelinougat, sudokut ja viini. Hänen tutkijanparinsa on jo elämässä parkkiintunut Torsten, joka kipuilee rakkaussuhteensa kanssa. Lisää plussaa alun henkilögalleriasta.”
Ilta-Sanomat, 25.4.2020

”Kuten kirja kansi lupaa, Rudberg tarjoaa tässäkin kuudennessa osassa eleganttia jännitystä. Kirjassa on miellyttävää kepeyttä, sopivasti minun makuuni. Jälleen kerran dekkarissa kaikki on kohdallaan ja tasapainossa, jännitys, juoni, yllätyksellisyys, henkilöhahmot ja sujuva kirjoittaminen. Ison plussan kirjailija saa selventävästä henkilögalleriasta kirjan alkuosassa. ”
Kirjojen kuisketta, 2.3.2020

Denise Rudberg on tyylilleen uskollinen. Murhia ja kalliita valkoisia tryffelinougatkonvehteja sopivassa suhteessa.”
Kirjarouvanelämää, 9.6.2020

”’Eleganttia jännitystä’ lukee kirjan kannessa. Sitä se nimenomaan on. Tarina oli monisyinen, yllättävä ja hyvin piti otteessaan koko ajan. Nopea eteneminen, tilannekuvaus, uskottava tarina tähän päivään. Kaiken tämän lomassa Mariannen, Torstenin ja Augustin oma elämä kulkee hienosti mukana. Ja siihenhän minäkin aikoinaan koukkuun jäin. Ja hyvästä ruoasta nauttiminen.”
Lukijapalaute

”Olen lukenut kaikki Denise Rudbergin Marianne Jidhoffista kertovat
kirjat – ja tykännyt niistä kaikista! Leskirouva Jidhoff on suklaan ja punaviinin ystävä joka polttaa myös savukkeen silloin tällöin. Hän työskentelee persoonallisten työkavereidensa kanssa syyttäjän perustamassa tutkintaryhmässä ja nauttii elämästään Tukholman seurapiireissä. Niin kaukana omasta arjestani kuin vain voi ja silti jotenkin helposti samaistuttava.”
Lukijapalaute

Marianne Jidhoff on huikean upea päähenkilö; kerrankin ’normaali’ ihminen, johon voi samaistua. Moni muukin lukija on varmasti kyllästynyt juoppoihin miespoliiseihin. Juoni on leppoisa ja henkilögalleria on mielenkiintoinen. Ainoa huono puoli on, että tämän ahmii nopeaan ja nyt sitten täytyy odotella koska tulee uusi.”
Lukijapalaute

”Olen lukenut aikeisemminkin Rudbergia ja pidän hänen dekkareistaan, koska ne ovat oikeita poliisijännäreitä. Niissä tapahtuu rikos ja poliisitutkinta alkaa ja jatkuu niin kauan, että rikos on selvitetty. Rudbergin kirjoissa ei ole mitään mystistä vaan kaikki selviää nokkelan tutkinnan kautta.”
Lukijapalaute

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Liittolaiset-sarjassa Rudberg tempaa lukijansa ensi kertaa keskelle historiallisten tapahtumien kuohuntaa. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyi kesällä 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuuden metrin syvyydessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *