Ale!

Kalevi Hölttä

Kuri

norm. 23.00 
Innon hinta: 20.90 

Millainen kurinpitovalta työnantajalla on työntekijöihin?

Tilattavissa

ISBN: 9789522648884

Kirjoittaja: Kalevi Hölttä

Julkaisuajankohta: 1 / 2018

Sivumäärä: 150

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Kuri-kirja erittelee kriittisesti niitä työlakien säännöksiä, joilla on yhtymäkohtia kuriin. Teos selvittää työnantajien lainopilliset valtaoikeudet, yksittäisten kertomusten ja kokemusten sijaan.

Kirjassa tuodaan esiin kurin hyviä ja huonoja puolia, ja päätelmiin sisältyy myös suosituksia lakien muuttamiseksi. Kohteina ovat keskeiset työelämän lait, kuten työsopimuslaki, työehtosopimuslaki, yhteistoimintalaki, työelämän tietosuojalaki sekä työaikalaki. Aineistona on käytetty useiden työpaikkojen työ- ja järjestyssääntöjä. Alussa on myös lyhyt historiallinen katsaus kurinpidon kehityksestä. Kirja sopii keskustelun virittämiseksi työyhteisöissä, kuten ammattiosastoissa ja niiden jaostoissa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Hölttä , Kalevi

Kalevi Hölttä on oikeustieteen tohtori. Hän on toiminut pitkään ammattiyhdistysjuristina ja ammattiliiton johtotehtävissä. Työoikeudellisten toimeksiantojen ohella hän on jatkanut tutkimustyötä Turun yliopistossa. Hölttä on aiemmin julkaissut teoksen Työtaistelu – työtaisteluoikeus, sen käyttäminen ja rajoitukset (1999) ja useita artikkeleita alan julkaisuissa­.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *