Ale!

Syed Saleem Shahzad

Kuoleman sisäpiiri – Terroristijohtajat bin Ladenin jälkeen

norm. 26.00 
Innon hinta: 5.00 

Keitä ovat uudet islamistijohtajat? Mitkä ovat heidän strategiansa? Miten he ajattelevat? Kuoleman sisäpiiri raottaa mysteeriä ääriliikkeiden ympärillä ja paljastaa terrorismin kasvot.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-290-5

Kirjoittaja: Syed Saleem Shahzad

Julkaisuajankohta: 08 / 2014

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Tero Virtanen

Alkuperäinen nimi: Inside Al-Qaeda and the Taliban

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Keitä ovat uudet islamistijohtajat? Mitkä ovat heidän strategiansa? Miten he ajattelevat? Kuoleman sisäpiiri raottaa mysteeriä ääriliikkeiden ympärillä ja paljastaa terrorismin kasvot.

Kirjan kirjoittajalla, murhatulla Syed Saleem Shahzadilla (1970-2011), oli terroristijohtajiin ainutlaatuinen yhteys: häntä pidettiin sekä vieraana että panttivankina. Shahzad oli pakistanilainen tutkiva toimittaja, joka haastatteli useita al-Qaidan ja Talebanin johtajia Irakissa, Afganistanissa, Pakistanissa ja Jordaniassa. Hän kirjoitti lukuisiin kansainvälisiin lehtiin. Vuonna 2011 Shahzad siepattiin ja surmattiin vain päiviä sen jälkeen, kun hän oli paljastanut Pakistanin laivaston yhteydet al-Qaidaan.

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Shahzad , Syed Saleem

Syed Saleem Shahzad (1970–2011) oli pakistanilainen tutkiva journalisti, joka kirjoitti lukuisiin johtaviin eurooppalaisiin ja aasialaisiin tiedotusvälineisiin. Hän haastatteli useita ääriislamistijohtajia Irakissa, Afganistanissa, Pakistanissa ja Jordaniassa. Hän on ainoa toimittaja, joka on haastatellut Ilyas Kashmiria, erästä al-Qaidan vaarallisimmista johtajista. Vuonna 2011 Shahzad siepattiin ja surmattiin Pakistanissa, vain päiviä myöhemmin, kun hän oli kirjoittanut artikkelin, jossa paljastettiin Pakistanin laivaston yhteydet al-Qaidaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuoleman sisäpiiri – Terroristijohtajat bin Ladenin jälkeen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *