Ale!

Jaakko Laitinen

Kuolema Ulan Batorissa

norm. 32.00 
Innon hinta: 5.00 

Jännitysromaani Mongoliasta kasvaa loppuaan kohden lohdulliseksi pohdinnaksi ihmisyydestä, ystävyydestä ja yhteisöllisyydestä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-147-2

Kirjoittaja: Jaakko Laitinen

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 218

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Suomalainen lääkäri Jack matkustaa tutkimusstipendiaatiksi Ulan Batoriin Mongoliaan keväällä 1989. Jack etsii tietoa vaihtoehtoisen lääketieteen vanhasta hoitomuodosta, kohtaa byrokratiaa, välttelyä ja välinpitämättömyyttä. Hän tutustuu tavallisten mongolialaisten elämään ja surkeaan kohtaloon: neuvostoliittolaiset sortavat mongolialaisia, rasismi ja korruptio rehottavat. Ruokaa ei ole saatavana, kaupat lähes tyhjiä. Silti maassa elää vielä toivo uudesta vapaudesta. Jackin oma tutkimusmatka muuttuu jännittäväksi peliksi salaisen poliisin kanssa.

Jännitysromaani Mongoliasta kasvaa loppuaan kohden lohdulliseksi pohdinnaksi ihmisyydestä, ystävyydestä ja yhteisöllisyydestä. Tiheätunnelmainen tarina piirtää äärimmäisen aidon ja sisuksia kouraisevan kuvan yhdestä maasta ja kansasta murrosvaiheessa, pohtii elämää, olemassaoloa ylipäätään, sekä sen vastavoimaa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Laitinen , Jaakko

Jaakko Laitinen on eläkkeellä oleva ylilääkäri. Hän on aiemmin julkaissut niin romaaneja, näytelmiä kuin lääketieteellistäkin kirjallisuutta. Laitinen on osallistunut Lääkärit ydinsotaa vastaan -toimintaan ja kirjoittanut aiheesta romaanin Kuoleman kellarit (Tammi 1983)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuolema Ulan Batorissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *