Ale!

Denise Rudberg

Kun kello lyö viisi

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510364

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 2 / 2019

Sivumäärä: 250

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: När klockan slår fem

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Väkivaltainen raiskaaja kylvää pelkoa Tukholman hienostokortteleissa. Kun yksi raiskauksen uhreista murhataan, saa syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff kollegoineen selvitettäväkseen tunteita herättävän tapauksen. Östermalmin raiskaajan menettely on tarkoin harkittua. Hän valitsee uhrinsa huolellisesti ja murtautuu heidän kotiinsa, kun he nukkuvat.

Pian Jidhoff saa aihetta epäillä, että tapahtumilla on yhteys kahdenkymmenen vuoden takaiseen raiskausten sarjaan Lundin opiskelijapiireissä. Mutta mitä Lundissa itse asiassa tapahtui? Vanhasta tutkinnasta paljastuu valtavia aukkoja. Marianne Jidhoff, rikoskomisario Torsten Ehn ja konstaapeli Augustin Madrid joutuvat mukaan tutkimukseen, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Denise Rudberg (s. 1971) on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Marianne Jidhoffista kertovan dekkarisarjan myyntiluvut lähestyvät jo miljoonaa nidettä.

”Denise Rudberg tarjoaa jälleen riipivää jännitystä ja tyylikästä viihdettä.”
– Litteraturmagazinet

”Jännitystä maustettuna intohimolla  ja yläluokkaisella eleganssilla.”
– Femina

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Liittolaiset-sarjassa Rudberg tempaa lukijansa ensi kertaa keskelle historiallisten tapahtumien kuohuntaa. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyy elokuussa 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kun kello lyö viisi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Sujuvastihan Rudberg kirjoittaa, ja naisnäkökulmaa ja huumoria on mukana.”
Helsingin Sanomat, 8.12.2019

”Viihdyttävä seurapiirijännäri. Ruotsalainen Denise Rudberg osaa viihdyttämisen jalon taidon. Kun kello lyö viisi on Jidhoff-dekkarisarjan viides osa ja mitä mainiointa luettavaa. Rudbergin teksti kulkee kuin juna, ja vaikka selvitettävänä olevat raiskausrikokset ovat karmeita, kaikki muu ympärillä on mukavan keveää.”
Apu, 11.4.2019

“Viihdyttävä teos pitää hyvin mukanaan. Rudberg osaa pakata samaan kääreeseen samppanjakuplia ja raadollisuutta.”
Kauppalehti, 6.3.2019