Denise Rudberg

Kun kello lyö viisi

norm. 10.00 19.90 

Normaali norm. 19.90 
Pokkari norm. 10.00 
ISBN: 9789523510364

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 2 / 2019

Sivumäärä: 250

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: När klockan slår fem

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Väkivaltainen raiskaaja kylvää pelkoa Tukholman hienostokortteleissa. Kun yksi raiskauksen uhreista murhataan, saa syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff kollegoineen selvitettäväkseen tunteita herättävän tapauksen. Östermalmin raiskaajan menettely on tarkoin harkittua. Hän valitsee uhrinsa huolellisesti ja murtautuu heidän kotiinsa, kun he nukkuvat.

Pian Jidhoff saa aihetta epäillä, että tapahtumilla on yhteys kahdenkymmenen vuoden takaiseen raiskausten sarjaan Lundin opiskelijapiireissä. Mutta mitä Lundissa itse asiassa tapahtui? Vanhasta tutkinnasta paljastuu valtavia aukkoja. Marianne Jidhoff, rikoskomisario Torsten Ehn ja konstaapeli Augustin Madrid joutuvat mukaan tutkimukseen, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Kun kello lyö viisi on Marianne Jidhoff -sarjan viides, itsenäinen osa.

Denise Rudberg (s. 1971) on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hänen suosittuja Marianne Jidhoff -dekkareitaan on myyty Ruotsissa jo huikeat kolme miljoonaa kappaletta.

”Denise Rudberg tarjoaa jälleen riipivää jännitystä ja tyylikästä viihdettä.”
– Litteraturmagazinet

”Jännitystä maustettuna intohimolla  ja yläluokkaisella eleganssilla.”
– Femina

Tutustu sarjan muihin osiin:

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Liittolaiset-sarjassa Rudberg tempaa lukijansa ensi kertaa keskelle historiallisten tapahtumien kuohuntaa. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyi kesällä 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kun kello lyö viisi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *