Ale!

Eveliina Talvitie

Kovakuorinen

norm. 29.00 
Innon hinta: 23.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511125

Kirjoittaja: Eveliina Talvitie

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 240

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Eeva juoksee aamuyöllä talvipakkasessa vain ohut yö­paita yllään, paljain jaloin. Pakenee nykyhetkeä ja menneisyyttä. Varastamisen pakkoa. Tyhjyyden pelkoa. Sadistisia satuttajia ja muita epäkelpoja tapauksia. Maailmaa, jossa itsestään hurmioitunut mies saa mellastaa mielin määrin ja talloa vähäisempiä. 

Eeva voisi jäädä lumeen makaamaan mutta ei jää. Kun peli käy kovaksi, tarvitaan törkeitä tekoja, joiden jäljiltä oikea ja väärä eivät enää asetu entisille paikoilleen. ­Uskollisuuden ja petollisuuden rajat hämärtyvät. Tavallisesta tulee pitkästyttävää ja mieli saa uudenlaisen vapauden. 

Kovakuorinen on tarina tyttöjen välisestä ystävyydestä, joka kantaa aikuisuuteen saakka. Pikkukaupungin jo nostalgiseen kerrostalolähiöön ja pääkaupunkiin sijoittuva tarina pujottelee 1970-luvulta 2000-luvulle. Kova­kuorinen on myös tarina siitä, kun saalistajasta tulee saalis. Se leikittelee mieheydellä, naiseudella ja todellisuudella. Kipeästä tulee hauskaa ja hauskasta kipeää. 

Talvitie , Eveliina

Eveliina Talvitie (s. 1970 Pori) on Tallinnassa asuva kirjailija ja toimittaja. Kovakuorinen on Talvitien esikois-romaani. Tietokirjailijana hän teki läpimurron Keitäs tyttö kahvia -teoksella. Muita Talvitien teoksia ovat –Hieno vai huono, Miten helvetissä minusta tuli feministi? ja -yhdessä Maryan Abdulkarimin kanssa työstetty keskustelu-kirja Noin 10 myyttiä feminismistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kovakuorinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.