Ale!

Reuter Martina ja Holm Ruurik (toim.) 

Koulu ja valta – Skolan och makten – Dugsiga iyo awoodda

3.00 7.00 

Sekä luova että tasa-arvoinen koulu? Oppiminen luo viisautta ja sivistystä. Se voi myös edistää vapautta ja solidaarisuutta. Koulu ja valta on poliittinen ja filosofinen analyysi koulusta yhteiskunnan valtarakenteiden puristuksessa.

Normaali norm. 13.00 
Innon hinta: 3.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0265-4

Kirjoittaja: Reuter Martina ja Holm Ruurik (toim.) 

Julkaisuajankohta: / 2008

Sivumäärä: 128

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Sekä luova että tasa-arvoinen koulu? Oppiminen luo viisautta ja sivistystä. Se voi myös edistää vapautta ja solidaarisuutta. Koulu ja valta -pamfletti on poliittinen ja filosofinen analyysi koulusta yhteiskunnan valtarakenteiden puristuksessa. Kirjoittajina Jan-Mikael Hakomäki, Mikko Jakonen, Anni Kosunen, Virpi Lehtinen, Annika Luther, Pia Mikander, Olli-Pekka Moisio, Juha Suoranta, Laura Tuominen ja Sari Vesikansa.

Reuter , Martina
Martina Reuter työskentelee akatemiatutkijana Helsingin yliopistossa. Hän tutkii valistusajattelijana ja varhaisena feministinä tunnetun Mary Wollstonecraftin moraalifilosofiaa. Reuter seuraa koulumaailmaa vanhemman ja Ylioppilastutkintolautakunnan apusensorin näkökulmista. Lue lisää..
Holm, Ruurik
Ruurik Holm (FT) on teoreettinen filosofi, joka pyrkii käytännön tuloksiin. Holm on toiminut ajatuspajan johtajana sekä todennäköisyyden käsitteen tutkijana. Hän työskentelee Deduktia-konsulttiyrityksessään. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koulu ja valta – Skolan och makten – Dugsiga iyo awoodda”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *