Salla Nazarenko & työryhmä

Korruptio Suomessa

norm. 29.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510524

Kirjoittaja: Salla Nazarenko & työryhmä

Julkaisuajankohta: 2 / 2019

Sivumäärä: 260

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Suomi on onneksi yksi maailman vähiten lahjoittavissa olevista maista. Suomalaisten ei tarvitse maksaa lahjuksia lääkäreille, poliiseille tai opettajille.

Sen sijaan korruptio ilmenee maassamme eri tavalla: pyöröovi-ilmiö, kaksoisroolit päätöksenteossa, poliittiset virkanimitykset, julkisten hankintojen läpinäkymättömyys ja hyvä veli -verkostot. Esiin ovat tulleet esimerkiksi vaalirahaskandaali, Helsingin opetusviraston kavallus- ja petosrikokset, keisari Aarnio ja Vantaan kaupunginjohtajan rikostuomio.

Mitkä ovat suomalaisen korruption erityispiirteet? Onko Suomen maine vähän turmeltuneena maana itse asiassa estänyt tehokkaan korruptionvastaisen työn maassamme?

Teoksen on kirjoittanut toimittaja Salla Nazarenkon johtama journalistien ja asiantuntijoiden työryhmä. Erkki Laukkanen ja Tommi Niinimäki ovat Transparency Suomi ry:n entisiä puheenjohtajia. Jarno Liski on tutkiva journalisti, joka on voittanut vuoden 2015 freelancer-palkinnon. Tutkija Venla Mäntysalo on korruptiosta väitellyt hallintotieteilijä. YTM Salla Nazarenko on journalisti, joka on tutkinut muun muassa isänmaallisuutta Venäjän TV-uutisissa. FT Janne Saarikivi on Ylen Aamu-tv:n jälkiviisaiden panelisti ja tutkija Helsingin yliopistossa.

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korruptio Suomessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.