Ale!

Mikko Jakonen

Konflikti – Talous ja politiikka

14.90 21.90 

Konfliktit pakottavat ajattelemaan toisin.

Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
ISBN: 9789523512757

Kirjoittaja: Mikko Jakonen

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Yhteiskunta jännittyy erilaisten, usein ratkaisemattomien konfliktien ympärille. Välillä konfliktit purkautuvat some- ja mediakohuina, joskus jopa väkivaltaisina yhteenottoina. Useimmiten ne kuitenkin järjestävät arkipäiväistä elämäämme pikemmin kuin rikkovat sitä. Konfliktit luovat poliittisia jakolinjoja ja asetelmia sekä tuottavat identiteettejä ja keskustelua. Ne ovat demokraattisen politiikan edellytys, sillä demokraattinen yhteiskunta perustuu aitoon ja moniääniseen keskusteluun.

Kirja käsittelee konfliktia politiikan keskeisenä ilmiönä, poliittisena toimintana ja politiikan analyysitapana. Talouden ja politiikan perustavanlaatuisen konfliktin ohella analysoitavaksi joutuvat muun muassa työelämä, vapaa-aika, media, tositelevisio, yhteiskuntaluokat, ympäristökysymys, utopiat, kulttuuriteollisuus, tiedontuotanto ja asiantuntijuus. Konflikteja on tarkasteltava, jotta näistä näkyvistä ja näkymättömistä poliittisista ilmiöistä voitaisiin puhua entistä monipuolisemmin. Konfliktit pakottavat ajattelemaan toisin.

YTT, dosentti Mikko Jakonen (s. 1977) on yhteiskuntapolitiikan yliopiston lehtori Jyväskylän yliopistossa. Hän on tutkinut erityisesti klassista ja modernia poliittista filosofiaa ja valtio-oppia sekä talouden ja työelämän muutoksia. Jakonen toimii myös suomentajana, esseistinä ja kirjallisuuskriitikkona.

Artikkeleita ei löytynyt.
Jakonen , Mikko

Politiikantutkija Mikko Jakonen on julkaissut laaja-alaisesti artikkeleita muun muassa politiikan teoriasta ja työelämän prekarisaatiosta. Hän toimii myös suomentajana, kolumnistina ja kriitikkona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Konflikti – Talous ja politiikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *