Ale!

Amu Urhonen

Kompastuksia

norm. 17.00 
Innon hinta: 15.00 

Amu Urhonen kertoo tragikoomisia esimerkkejä, minkälaista vammaisena olo Suomessa pahimmillaan on.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-01-0620-1

Kirjoittaja: Amu Urhonen

Julkaisuajankohta: 10 / 2011

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kukaan ei ole niin vaikeasti vammainen, ettei osaisi päättää itse omista asioistaan.

Amu Urhonen kertoo Kompastuksia-kirjassaan tragikoomisia esimerkkejä, minkälaista vammaisena olo Suomessa pahimmillaan on. Kirjan lopussa on joukko toimenpiteitä, joita itsenäisen elämän toteutuminen vaatii.

”Vammaisen on helppo ylittää odotukset, koska meiltä ei yleensä odoteta mitään. Olen aina yhtä yllättynyt, kun joku päivittelee, että asun itsenäisesti ja minulla on perhe.

Esittämällä yleistyksiä meistä ihmiset ehkä torjuvat sitä hämmennystä, jonka vammaisuus heille aiheuttaa. En tiedä, mistä he ovat saaneet päähänsä, että elämämme on automaattisesti kärsimystä.”

Artikkeleita ei löytynyt.
Urhonen , Amu

Amu Urhonen (s. 1980) on Kynnys ry:n puheenjohtaja. Hän opiskelee teologiaa Helsingin yliopistossa ja sosiaalipolitiikkaa Tampereen yliopistossa. Urhonen on vihreä varavaltuutettu Tampereella ja vihreiden puoluevaltuuskunnan varapuheenjohtaja. Hän on kiinnostunut vammaispolitiikan lisäksi erityisesti koulutus-, tasa-arvo-, yhdenvertaisuus-, kehitysyhteistyö- ja terveydenhuoltokysymyksistä. Politiikan lisäksi hän suhtautuu intohimoisesti kaunokirjallisuuteen ja matkusteluun. Urhosen perheeseen kuuluu arkkitehtiaviomies ja kolme kissaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kompastuksia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *