Denise Rudberg

Kolmen kohtalokas leikki

norm. 6.90 14.90 

Pokkari norm. 6.90 
Normaali norm. 24.90 
Innon hinta: 14.90 
ISBN: 978-952-264-734-4

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: / 2017

Sivumäärä: 350

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: Bara tre kan leka så

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Tukholmassa kuohuu. Arvostettu ulkoministeriön virkamies ja poliitikko Bror Hemros löydetään kuolleena verisen kirjoituskoneen viereltä. Samaan aikaan katoaa kaksi naista, joita yhdistää karu menneisyys murhatun miehen kanssa. Murhat eivät pääty tähän: asianajotoimiston neuvonantaja ammutaan, toimiston omistaa toisen kadonneen naisen aviomies.

Valtion syyttäjänvirastossa työskentelevä Marianne Jidhoff on jälleen työn touhussa: hän saa selvitettäväkseen oudon tapauksen, jossa jokaisella näyttää olevan sanansa sanottavanaan Hemrosista. Apuna hänellä on tuttu poliisikaksikko, nuhjuinen Torsten ja nuori ja komea Augustin. Marianne kollegoineen uskoo päässeensä selville tekijästä, mutta saadaanko tätä koskaan tilille?

Denise Rudbergin Marianne Jidhoff -dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa Tukholman seurapiireissä, missä jokaisella on jotakin salattavaa. Kolman kohtalokas leikki on sarjan kolmas, itsenäinen osa.

Jännitystä herkullisella eleganssilla. – ICA Courier

Jo se, että pääroolin saa 55+ nainen, joka on aktiivinen elämässä ja rakkaudessa, on oivasti tehty. – Upsala Nya Tidning

Huumoria ja rikoksia onnistuneena kombona. – Metro

Tutustu sarjan muihin osiin:

Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Liittolaiset-sarjassa Rudberg tempaa lukijansa ensi kertaa keskelle historiallisten tapahtumien kuohuntaa. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyi kesällä 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kolmen kohtalokas leikki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *