Ale!

Ida Lindström & Marjo Tiirikka 

Kohtalona Suomenlinna

(1 tuotearvio)

norm. 29.00 
Innon hinta: 19.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-549-4

Kirjoittaja: Ida Lindström & Marjo Tiirikka 

Julkaisuajankohta: 03 / 2016

Sivumäärä: 190

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Linnoitussaaren historian salatut elämät

Suomenlinna kätkee sisälleen vuosisatoja sotahistoriaa ja valtataistelua, mutta myös ihmiselämän koko kirjon hienostelusta hekumaan ja kurista kurjuuteen. Ääneen pääsevät niin Suomenlinnan rakennuttajan avioton tytär kuin Suomen pahin sarjamurhaaja, ja mukana on myös punavankien vartijana toiminut nuorukainen, sittemmin Suomen pitkäaikaisin presidentti Urho Kekkonen. Historian kulkua 1750-luvulta 1900-luvulle katsotaan arjen tasolta, esimerkiksi kauppiaan, kahlevangin ja imettäjän näkökulmasta. Kirjaan on koottu myös asukkaiden outoja kohtaamisia linnoitussaaren vanhojen haamujen kanssa – ehkä Krimin sodassa silpoutunut venäläinen sotilas ei vieläkään ymmärrä kuolleensa…

Kohtalona Suomenlinna on viihdyttävä ja valaiseva historiateos ja oikeastaan jokaisen saarella kävijän käyttöön soveltuva opaskirja, joka avaa uusia näkökulmia Susisaaren, Iso-Mustasaaren, Länsi- Mustasaaren ja Pikku-Mustasaaren jännittävään menneisyyteen.

Marjo Tiirikka (VTM) on viestintäalan ammattilainen, joka pääsi kirjan myötä sukeltamaan historian syövereihin ja kiehtovien ihmiskohtaloiden maailmaan.

Ida Lindström on taidealan moniosaaja, joka on opiskellut Roomassa konservointia ja maalaustaidetta. Idean kirjasta hän sai muutettuaan saarelle 20 vuotta sitten.

Tiirikka, Marjo
(VTM) on viestintäalan ammattilainen, joka pääsi kirjan myötä sukeltamaan historian syövereihin ja kiehtovien ihmiskohtaloiden maailmaan. Lue lisää..
Lindström, Ida
Ida Lindström on taidealan moniosaaja, joka on opiskellut Roomassa konservointia ja maalaustaidetta. Idean kirjasta hän sai muutettuaan saarelle 20 vuotta sitten. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

1 arvio tuotteelle Kohtalona Suomenlinna

  1. Iines

    Eteeni avautui aivan toisenlainen todellisuus, voiko tällaisia näkijöitä olla oikeasti olemassa?
    Kirja laittoi miettimään ja herätti ajatuksia, ja kieli oli mehevää. Tarinat todella mielenkiintoisia! En ole koskaan aiemmin lukenut tällaista kirjaa. Mieletön kokemus

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *