Ale!

Jyri Hänninen & Jarno Liski

Keskustan valtakunta – Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta

16.90 25.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 25.90 
E-kirja (EPUB) norm. 18.90 
Innon hinta: 16.90 
ISBN: 9789522648808

Kirjoittaja: Jyri Hänninen & Jarno Liski

Julkaisuajankohta: / 2019

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Muutama vuosi sitten paljastui, että keskustapuolue oli ottanut suuria summia rahaa liikemiesryhmältä, johon kuului talousrikollisia. Kohun piti puhdistaa poliittista peliä, mutta toisin kävi.

Kirjassa Keskustan valtakunta  tutkivat toimittajat Jyri Hänninen ja Jarno Liski  kertovat muun muassa, millä tavalla poliitikot ovat sotkeutuneet kyseenalaisiin kiinteistöbisneksiin ja rakennushankkeisiin sekä veroparatiiseihin. Sote- uudistuksen ja valtionomaisuuden myynnin kautta Juha Sipilän  liikemiesystäville luodaan jopa miljardien eurojen bisnesmahdollisuuksia.

Sipilän piti olla puhtoinen menestynyt liikemies vailla tahroja  erotuksena politiikan ja bisneksen rajapinnoilla ryvettyneistä keskustalaisista. Mutta miten on asian laita todellisuudessa? Kirja näyttää koukerot julkisivun takana.

Lukunäyte

Jarno Liski (s. 1984) on hämeenlinnalainen vapaa toimittaja. Liski palkittiin vuoden freelancerina vuonna 2016 ja Sananvapauden miekalla joulukuussa 2018. Lue lisää..
Hänninen , Jyri
Jyri Hänninen (s. 1977) on Yleisradion toimittaja, joka on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Helsingin Sanomissa. Hännisen tietokirja Veroparatiisit ja Suomi ilmestyi vuonna 2014. Hän sai tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon vuonna 2015 veroparatiiseja koskevasta juttusarjasta, kirjasta ja tietokannasta. Jyri Hänninen on kirjoittanut yhdessä Jera Hännisen kanssa tieto­kirjat Kallis Köyhyys (WSOY, 2008), Tuhansien aatteiden maa. Ääriajattelua nyky-Suomessa (Johnny Kniga, 2010) ja Haluatko todella kirjailijaksi? Matkaopas kirjamaailmaan (Helsinki-kirjat, 2012). Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keskustan valtakunta – Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Kirjassa tarkastellaan, millaisia epämääräisiä, kyseenalaisia ja vaikutusvaltaisia verkostoja on muodostunut puolueen, yritysten ja virkamiesten välille vuosikymmenten ajan. Hänninen ja Liski kertovat keskustan ympärille rakentuneista toimintatavoista, mutta painottavat, ettei keskusta, keskustataustaiset säätiöt tai 2000-luvun vaalirahakohu ole erityistapauksia.”
Helsingin Sanomat, 9.6.2019

“Toimittajat Jyri Hänninen ja Jarno Liski kasaavat keskustalaisten poliitikkojen niskaan hurjan syyteryöpyn.”
Verkkouutiset, 22.4.2019

”Kokeneiden tutkivien journalistien Jyri Hännisen ja Jarno Liskin uutuuskirja Keskustan valtakunta piirtää tahmean ja suhmuroivan kuvan päähallituspuolueemme toimintakulttuurista. Oudoimmaksi peluriksi kirjassa nousee Juha Sipilä, puhtoinen mies, jonka taustasta paljastuukin oudon sumeita kohtia.”
Verkko-Särö, 25.2.2019

“Toimittajat Jyri Hänninen ja Jarno Liski pureutuvat keskustapolitiikkojen ja taustavaikuttajien taloussuhmuroihin antaumuksella. Keskustan valtakunta –Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta (Into) on kirjoittajilleen tuttuun tyyliin asiallinen mutta ärhäkkä – armoa ei anneta.”
Apu, nro 6