Ale!

Outi Hakkarainen ja Mira Käkönen (toim.) 

Kenen ilmasto?

7.00 13.00 

Mistä Kööpenhaminan joulukuun 2009 ilmastoneuvotteluissa sovittiin? Mitkä kysymykset jäivät vaille vastausta? Pamfletti pohtii, miten ilmaston ylikuumenemisen voisi estää nykyistä paremmin ja oikeudenmukaisemmin.

Normaali norm. 15.00 
Innon hinta: 13.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0436-8

Kirjoittaja: Outi Hakkarainen ja Mira Käkönen (toim.) 

Julkaisuajankohta: 05 / 2010

Sivumäärä: 204

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Monien aktivistien ja tutkijoiden mielestä päästökauppa ja hiilimarkkinat eivät ratkaise ilmastonmuutosta, niillä vain kierrätetään riskejä. Maksajiksi joutuvat etenkin kehitysmaiden köyhät ja seuraavat sukupolvet. Jotkut puhuvat ilmastokolonialismista.

Mistä Kööpenhaminan joulukuun 2009 ilmastoneuvotteluissa sovittiin? Mitkä kysymykset jäivät vaille vastausta? Mikä on Pohjoisen ja Etelän vastuu ilmastonmuutoksen hillitsemisessä? Miten ilmastokriisiin voitaisiin vastata paremmin ja oikeudenmukaisemmin?

Pamfletti murtaa mahdollisen ja mahdottoman välisiä rajoja ja piirtää uudenlaista ratkaisujen kartastoa. Tuttujen kompromissien sijaan teos nostaa esiin joukon uusia näkemyksiä ja ehdotuksia.

Fossiilisten polttoaineiden jättäminen maahan, saastuttavan teollisuuden poliittisen vaikutusvallan vähentäminen, rahoituksen siirtäminen aseista ilmastotoimintaan – kaikki tämä saavutetaan ensin, ja uskotaan mahdolliseksi vasta myöhemmin.
– Larry Lohmann

Hakkarainen , Outi
Outi Hakkarainen on tietokirjailija, kehitysmaa-aktivisti ja Meksiko-tutkija. Hän työskentelee Kepassa kehityspoliittisena asiantuntijana. Lue lisää..
Mira Käkönen on opiskellut sosiologiaa ja kehitysmaatutkimusta. Hän on työskennellyt Vesi ja kehitys -tutkimusryhmän jäsenenä Mekongilla sekä vieraillut muun muassa adivasien kylissä ja metsissä Intiassa. Hän on yksi kirjojen Metsän jäljillä ja Kenen ilmasto? toimittajista ja osallistunut Tehtaan varjossa -kirjan suomentamiseen. Mira on Siemenpuu-säätiön puheenjohtaja. Lue lisää..

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kenen ilmasto?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *