Ale!

Maaria Päivinen

Kellari

4.90 9.90 

Kahden lapsen yksinhuoltajaäiti Vilma sulkee entisen miehensä äänieristettyyn kopperoon. On hylätyksi tulleen naisen vuoro elää kaksoiselämää. Äidinrakkaudessa kaikki on sallittua. Runeberg-ehdokkaana olleen Maaria Päivisen Islantiin sijoittuva romaani on vangitseva teos pakkomielteisestä rakkaudesta ja kitkerästä mustasukkaisuudesta. Se ei päästä helpolla, kuten ei rakkauskaan. Teos on huimaava matka ihmisen mieleen ja kellareihin.

Normaali norm. 24.90 
Innon hinta: 9.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-644-6

Kirjoittaja: Maaria Päivinen

Julkaisuajankohta: 10 / 2016

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kahden lapsen yksinhuoltajaäiti Vilma sulkee entisen miehensä äänieristettyyn kopperoon. On hylätyksi tulleen naisen vuoro elää kaksoiselämää. Äidinrakkaudessa kaikki on sallittua. Kun tyttäret oikuttelevat, kellarissa kärsitään. Samaan aikaan naapuritalon leskirouva seuraa Vilman elämää ikkunan takaa. Voiko Vilma olla vastaus hänen vuosikymmeniä kestäneisiin haaveisiinsa omasta perheestä?

Maaria Päivisen Islantiin sijoittuva romaani on vangitseva teos pakkomielteisestä rakkaudesta ja kitkerästä mustasukkaisuudesta. Se ei päästä helpolla, kuten ei rakkauskaan.

Ulkomailla viime vuodet majaillut Maaria Päivinen on asettunut asumaan huikeiden maisemien Islantiin, missä hän sai esikoislapsensa. Päiviseltä on julkaistu neljä romaania, yksi runokokoelma ja yksi lastenkirja. Hänen romaaninsa On nälkä, on jano ilmestyi vuonna 2015 saksaksi ja Pintanaarmuja oli Runeberg-palkintoehdokas vuonna 2014.

”Maaria Päivinen on jälleen ylittänyt itsensä, sekä ne korkealle kohonneet odotukset, jotka On nälkä, on jano -romaani jätti, antamalla äänen petetylle ja jätetylle perheenäidille. Puistattavan intohimoinen lukusukkula, ehdottomasti yksi vuoden mieleenpainuvimmista lukukokemuksista!” Rakkaudestakirjoihin.blogspot.fi, 24.10.2016

Artikkeleita ei löytynyt.
Päivinen, Maaria

Maaria Päivinen on asunut viime vuodet Münchenissä, ja muuttanut sieltä huikeiden maisemien ja tulivuoren lailla purkautuvan inspiraation saareen Islantiin. Hän on ylittänyt elämänsä aikana lähes neljänkymmenen maan rajan ja nähnyt pintojen alle. Päiviseltä on julkaistu viisi romaania ja yksi runokokoelma. Hänen romaaninsa Pintanaarmuja (ntamo 2013) oli Runeberg-palkintoehdokas vuonna 2014.

http://www.maariapaivinen.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kellari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Päivisen kirja on rakkauden aarreaitta, tosin synkkä sellainen. Naiset antavat nykyään miehille takaisin ainakin kirjallisuudessa. Päivisen teos tuo mieleen monta miehistä tarinaa pakkomielteisestä tai suorastaan sadistisesta rakkaudesta. Nyt tilanne käännetään päälaelleen, mikä luo herkullisen asetelman.”
Kymeen Sanomat 19.11.2016

”Maaria Päivinen on jälleen ylittänyt itsensä, sekä ne korkealle kohonneet odotukset, jotka On nälkä, on jano -romaani jätti, antamalla äänen petetylle ja jätetylle perheenäidille. Puistattavan intohimoinen lukusukkula, ehdottomasti yksi vuoden mieleenpainuvimmista lukukokemuksista!” Rakkaudestakirjoihin.blogspot.fi, 24.10.2016

”Miljöönä kirjassa puhaltaa Islannin talvinen tuuli, joka sitoo ihmiset koteihinsa. Kaiken kaikkiaan nappiajoitus kirjalla lukuhetkeen, kun syysmyrsky raivoaa ulkona. Muutenkin pidin Päivisen hieman sekopäisestä menosta kirjan juonessa. En keksi kirjasta mitään valitettavaa, tämä osui ja upposi minuun.” Marinkirjablogi.blogspot.fi, 23.10.2016

”Kellari ei ole mikään tavanomainen romaani, ei. Se on ihanalla tavalla kummallinen, hienolla tavalla vahva ja Maaria Päivinen kuvaa kirjassaan hienolla tavalla ihmisluonnon erikoisempia puolia.” –Lukutoukan kulttuuriblogi 30.9.2016

”Teoksen maailma on kummallisen kiehtova kaikessa vinksahtaneisuudessaan. Into-kustantamolta on tänä syksynä ilmestynyt selkeästi erittäin laadukasta kotimaista kaunokirjallisuutta, jota toivon myös palkintoraatien nostavan esiin.”
Tekstiluola 14.10.2016

”Pidin paljon Pintanaarmuista, mutta vieläkin enemmän kirjasta On nälkä, on jano. Nyt rakenne oli täydellinen, tiivistetympi ja tyylikäs. Koska olen kirjeromaanien ystävä, niin Päivisen monologiromaani vei minut mukanaan kuin tulva-aalto. Aivan huikeaa, Maaria!”
Leena Lumi blogi 16.10.2016